Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Legi idioate in online doar in rromania

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai, daca ma gandesc bine, cel mai mult ar avea de suferit in urma acestei legi cei de la trilulilu [youtube nu poti sa spui ca ar avea de suferit fara traficul ro ]. Pt ca nimeni nu ar fi nebun sa plateasca impozitul ala, si nimeni nu va mai linka trilulilu. Practic se distruge prin legea asta unul din putinele site-uri .ro care chiar era profitabil. Puteau sa ii suga pe ei si pe altii cu site-uri de genu de bani in alte moduri...in loc sa ii reduca la tacere in modul asta.
    Oricum...se vede cata treaba au astia cu IT-ul. Ei nu pot intelege ce e de fapt trilulilu in esenta si deasemenea nu pot intelege ca trilulilu hosteaza gratis video-ul utilizatorului, si ca utilizatorul e direct responsabil de ceea ce uploadeaza. Dar deh... un ultima vreme a fost un curent din asta...ca daca ai blog ai mina de aur, si era normal sa apara si oameni care stiu doar sa suga [bani si nu numai.]
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Cel mai mult au de suferit artistii , pentru ca nu mai devin cunoscuti !
    Manelistii pierd daca nu-i linkeaza toti cocalarii si nu sunt pe youtube , deoarece banii in Romania se castiga din "prestatii artistice ", nu din vanzari de CD-uri sau melodii .
    Astia de la ProTv , isi pun chiar ei inregistrarile la unele emisiuni , ca sa-si faca publicitate !
    Eu chiar vorbisem cu cineva , artist aflat in promovare , care vroia sa faca mai multe videoclipuri la piesele lui si sa le puna pe YouTube !
    Din pacate pentru el , eu am cerut minim 200 de lei , pentru ca timpul costa bani si eu scriu articole platite , cu cel putin 100 lei , sau 600 lei pentru 120 de articole , timp de 60 de zile .

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Sa nu ajungem si noi ca cei din Ungaria, la care taxa pentru drepturile de autor sunt (au fost? nu mai stiu) incluse in pretul CD-urilor blank, in pretul cardurilor de memorie si a Pendrive-urilor, chiar si in pretul colilor A4 pentru ca si ele se pot folosi pentru a reproduce materiale cu copyright. Adica se presupune(a) ca toti sunt pirati de muzica, literatura sau filme
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    Sa nu ajungem si noi ca cei din Ungaria, la care taxa pentru drepturile de autor sunt (au fost? nu mai stiu) incluse in pretul CD-urilor blank, in pretul cardurilor de memorie si a Pendrive-urilor, chiar si in pretul colilor A4 pentru ca si ele se pot folosi pentru a reproduce materiale cu copyright. Adica se presupune(a) ca toti sunt pirati de muzica, literatura sau filme
    Adica se presupune ca toti suntem hoti ?
    Eu cred ca astia au niste salarii nejustificate si vor sa-si majoreze bonusurile !

IRQ
    IRQ este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Posturi
    124
    Putere Rep
    0

Implicit

Este o initiativa destul de tampa avand in vedere ca nu opreste nimeni pe posesorii de site-uri cu astfel de link-uri sa le vanda catre persoane fictive din strainatate mentinand controlul asupra domeniului.

Pe cine vor mai taxa atunci?

Continutul aceste initiative ar merita listat si pe www.prosti.ro
    Ultima modificare făcută de IRQ; 20th October 2008 la 12:31.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Legi internet
    De necropsique în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th March 2012, 13:10
  3. Freelancer de rRomania
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2010, 11:52
  4. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03
  5. Dezbatere rromani / rromania
    De w3bmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 21st February 2009, 18:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •