Vezi Rezultate Sondaj: Sunteti editor DMOZ ?

Alegători
29. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Ce-i aia ?

5 17,24%
  • Bineinteles

3 10,34%
  • Deocamdata NU

14 48,28%
  • Am vrut , dar m-am lasat pagubas

7 24,14%
Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 33 din 33

Subiect: Cum nu am devenit editor DMOZ

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb DMOZ Open Directory Project. Cum sugeram un site? Cum alegem categoria corecta?

Din pacate topicul DMOZ - si editorii (sau operatorii) , a fost inchis , asa ca o sa continui aici ce vroiam sa scriu acolo :

Cu acordul dumneavoastra imi permit sa citez :

@butelie
    Puteai pur si simplu sa pui un link catre topic. Preluand citate din postul meu se dilueaza adevarul (de exemplu, raspunsul "Sunt motive care nu pot fi intelese de cei ca tine…" nu se adreseaza celor neinitiati, ci unei anumite persoane, lipsite de bun simt, care crede ca toata lumea e corupta, ca are interese materiale, ordinare). In plus, titlurile de genul "Marturia unui editor DMOZ", "Un alt editor DMOZ rupe tacerea" sunt exagerate si de prost gust: gen OTV. Nu a rupt nimeni nici o tacere, ci doar s-au dat anumite precizari si s-au expus anumite pareri/experiente personale. Pana acum, s-a "rupt tacerea" de mai multe ori, pe forumuri sau pe blogul editorilor DMOZ, trebuie doar sa cauti si sa citesti.
    Te rog sa modifici postul de pe blog astfel incat sa nu se schimbe intelesul vorbelor mele (ti-am dat un exemplu concret).
    In plus, am senzatia ca tu cauti aici pe forum numai continut proaspat pentru blogul tau si iti faci reclama.

@broscoi
    imoral este sa inscrii site-ul tau si sa nu-l inscrii pe al concurentei, desi acesta merita sa fie inscris. Sa inscrii site-ul concurentei (pentru ca merita) si sa nu-l inscrii pe al tau (desi merita), nu inseamna ca esti corect, ci ca pur si simplu esti prost! (si incorect fata de tine)

Intrucat userul broscoi vad ca a raspuns deja in acest topic , ceea ce demonstreaza ca este valoros si ar trebui mutat in categoria corespunzatoare , , trebuie sa raspund si eu :

Din pacate blogul editorilor DMOZ nu este frecventat decat de initiati , si cred ca este bine sa existe o mai mare deschidere catre public , pentru a nu mai exista suspiciuni , iar cazurile de conflict de interese sau siteuri care nu indeplinesc conditiile de inscriere in director si totusi sunt acolo , sa fie cunoscute si sa nu se mai repede asa des .

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Sunt mii de siteuri inscrise in dmoz si nu are timp nimeni sa ia, in fiecare zi, toate siturile inscrise in director la verificat, pentru a vedea daca vreun webmaster a pus site-ul offline 1-2 zile pana aduce cateva modificari la el. Deci, se poate.
    De acord . 1-2 zile nu e mult , insa 40 de zile nu e cam mult ?
    Un site inscris in DMOZ si aflat reconstructie la data postarii , 7 octombrie ,este si acum in reconstructie ...cel putin asa apare pe site "Acest site este in reconstructie"

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    De acord . 1-2 zile nu e mult , insa 40 de zile nu e cam mult ?
    Un site inscris in DMOZ si aflat reconstructie la data postarii , 7 octombrie ,este si acum in reconstructie ...cel putin asa apare pe site "Acest site este in reconstructie"
    Pe criza asta financiara mondiala , nici nu este de mirare ce se intampla !
    Bancile au crescut dobanzile si este o criza de cash , ceva de speriat !

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. DMOZ Editor
    De tis în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 19th March 2010, 15:05
  2. Cat de mult ai de lucru ca editor Dmoz?
    De thefan în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th February 2009, 19:24
  3. Editor DMOz
    De deadworldisee în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 20:02
  4. Contact editor DMOZ
    De cristis în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2007, 00:23
  5. DMOZ - cum se ajunge editor?
    De geosoft în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 31st July 2005, 13:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.