Din pacate topicul DMOZ - si editorii (sau operatorii) , a fost inchis , asa ca o sa continui aici ce vroiam sa scriu acolo :
Cu acordul dumneavoastra imi permit sa citez :
@butelie
Puteai pur si simplu sa pui un link catre topic. Preluand citate din postul meu se dilueaza adevarul (de exemplu, raspunsul "Sunt motive care nu pot fi intelese de cei ca tine…" nu se adreseaza celor neinitiati, ci unei anumite persoane, lipsite de bun simt, care crede ca toata lumea e corupta, ca are interese materiale, ordinare). In plus, titlurile de genul "Marturia unui editor DMOZ", "Un alt editor DMOZ rupe tacerea" sunt exagerate si de prost gust: gen OTV. Nu a rupt nimeni nici o tacere, ci doar s-au dat anumite precizari si s-au expus anumite pareri/experiente personale. Pana acum, s-a "rupt tacerea" de mai multe ori, pe forumuri sau pe blogul editorilor DMOZ, trebuie doar sa cauti si sa citesti.
Te rog sa modifici postul de pe blog astfel incat sa nu se schimbe intelesul vorbelor mele (ti-am dat un exemplu concret).
In plus, am senzatia ca tu cauti aici pe forum numai continut proaspat pentru blogul tau si iti faci reclama.
@broscoi
imoral este sa inscrii site-ul tau si sa nu-l inscrii pe al concurentei, desi acesta merita sa fie inscris. Sa inscrii site-ul concurentei (pentru ca merita) si sa nu-l inscrii pe al tau (desi merita), nu inseamna ca esti corect, ci ca pur si simplu esti prost! (si incorect fata de tine)
Intrucat userul broscoi vad ca a raspuns deja in acest topic , ceea ce demonstreaza ca este valoros si ar trebui mutat in categoria corespunzatoare , , trebuie sa raspund si eu :
Din pacate blogul editorilor DMOZ nu este frecventat decat de initiati , si cred ca este bine sa existe o mai mare deschidere catre public , pentru a nu mai exista suspiciuni , iar cazurile de conflict de interese sau siteuri care nu indeplinesc conditiile de inscriere in director si totusi sunt acolo , sa fie cunoscute si sa nu se mai repede asa des .