Chiar nu ma asteptam sa vad astfel de site-uri pe Seopedia..
Pacat.
Pacat de domeniul ala care e f bun.. s-ar putea face ceva mai bun pe acel domeniu.
Dar de unde le-ai gasit pe respectivele sa se inscrie pe site?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
doamne ce penibile-s astea1 euro 10 minute2 euro 20 de min3 euro 30 de minutetin minte ca banel nicolitza avea o gagica de la videochat si s-a cam pierdut cand a aflat cum se umilea tipa. apoi cre k tre' sa fii chiar prost sa dai 5 euro s-o vezi pe una cum isi atinge un sfarc.
cum zic eu... e ca la facultate: daca nu esti suficient de bun, intrii la cu plata. da' nici chiar asa
bafta cu site-u'.
Eu cred ca a luat pur si simplu pozele si datele de contact de pe alte siteuri si le-a pus la el pe site !
Cu 20 de euro poti sa ai parte de o femeie reala nu de una virtuala !
La 200 de lei gasesti fete care arata mai bine decat alea , si care presteaza toata noaptea !
Pe asta as pune'o sa faca flotari3 euro 30 de minute![]()
sunteti off topic ... lol ... nu era vorba de ce poti gasi si cu cati bani poti gasi...
@butelie : ofcourse! de unde credeai ca puteam face rost de id-uri ?
@mike_ppc : stie si google de pr0n .
Revenind la on topic : vad ca va place numele domeniului ... lol again.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Sper sa ai succes cu el , desi ar cam trebui sa mai dezbraci fetele alea , chiar daca s-a lasat frigul , pentru ca userilor sa le creasca .................................. temperatura , bineinteles !![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)