Cel mai bine e sa mergi la un consultant legal/financiar. Ii spui exact ce faci, cat faci si cum faci. O sa iti dea o solutie potrivita (contra cost).
Cel mai bine e sa mergi la un consultant legal/financiar. Ii spui exact ce faci, cat faci si cum faci. O sa iti dea o solutie potrivita (contra cost).
PFA - stiam ca platesti aceleasi impozite ca la un SRL. Se infiinteaza mai usor, cu mai putina bataie de cap si cu mai putini bani. Dezavantajul major este ca nu poti sa angajezi oameni (in ideea ca te dezvolti).
SRL - daca esti student (si n-ai restante!), ai unele deduceri la infiintare, costul ajungand pe undeva la 600 RON, + 200RON capitalul social, in loc de 2000 RON +. Cel putin asa era acum 4 ani... Stiam ca IMM-urile (intreprinderi mici si mijlocii), in limita unei cifre de afaceri, au unele scutiri de impozite (dar nu bag mana in foc).
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
eu am PFA in IT, si nu ma plang... completez si eu registrul jurnal cand imi aduc aminte) si platesc impozitele... in fine, nu e nevoie sa te duci la un avocat sa te ajute pentru infiinatare... e destul de simplu sa cauti pe net sa vezi unde sa te duci si cu ce, si intr'o luna e gata, iti tre niste bani la inceput sa zic, 100-150 ron, care mai tarziu ii scazi pe cheltuieli, e simplu...
acum, am eu intrebarea mea, si scuze de offtopic, dar cineva care are pfa sau srl si are venituri din afara pe net, cum le declara?
Cum reusesc? E simplu... Link
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)