Azi, in timp ce ma uitam prin logurile de crawling ale lui murfi, vad acolo in dreptul adresei optmedia.ro - Hacked By H4xK3R![]()
![]()
![]()
Wtf?? Intru pe site si... Evident, site-ul arata hackuit..
LATER...
Gazduitorii sunt cei de la LiveHosting.ro
Azi, in timp ce ma uitam prin logurile de crawling ale lui murfi, vad acolo in dreptul adresei optmedia.ro - Hacked By H4xK3R![]()
![]()
![]()
Wtf?? Intru pe site si... Evident, site-ul arata hackuit..
LATER...
Gazduitorii sunt cei de la LiveHosting.ro
Ultima modificare făcută de Toto; 17th September 2008 la 20:06.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Am cautat si eu pe google despre ei si am vazut mai multe site-uri care au fost hacked
Se pare ca turcii nu ne au la suflet
lol exact cum am banuit.... au o thema de wordpress....
Mare hacareala....lol... au piratat o thema si au raspandit-o... trebuie sa fie un lame care pierde vremea...ca sigur bani nu castiga din asta...
crezi ca fac trafic considerabil din asta?
daca ii vine pe situ ala trafichackers sau cum se cheama 300 de vizitatori e miracol....
Pot sa faca bani daca gasesc date personale, email-uri de spam, atacuri DDoS de pe serverele hackuite sau sa infecteze utilizatorii care viziteaza site-urile.
Ultima modificare făcută de IonutA; 18th September 2008 la 08:01.
Se vede clar ca e vorba de un amator aici. Hackerii profesionisti au tinte printre cele mai populare site-uri. De optmedia.ro am auzit acum pt. prima data.
Dar proprietarii sitului n-au observat ca a trecut un h4xx0r (oricat de incepator ar fi) pe la ei?![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Din cate am obervat eu, atacurile facute de turci nu sunt targhetate pe un site anume, mai ales ale acelora care se si lauda pe zone-h org despre care am mai scris in acest forum. Sunt atacuri directe catre anumite servere (de obicei din US), indiferent de conturile aflate pe serverele respective.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)