...nu tine cont de punctele din partea dinaintea @gmail.com?
De exemplu seopedia[@]gmail.com va primi mesajele trimise pe seo.pedia[@]gmail.com, se.o.pedi.a[@]gmail.com sau chiar s.e.o.p.e.d.i.a[@]gmail.com
Am incercat, chiar merge![]()
...nu tine cont de punctele din partea dinaintea @gmail.com?
De exemplu seopedia[@]gmail.com va primi mesajele trimise pe seo.pedia[@]gmail.com, se.o.pedi.a[@]gmail.com sau chiar s.e.o.p.e.d.i.a[@]gmail.com
Am incercat, chiar merge![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
la fel si cu +, adica nic+1@gmail.com trimite tot la nic@gmail.com
Daca am adresa cu punct, altcineva isi face adresa identica ,dar fara punct, si va primi mailurile mele ?
How is possible this shit ?
Ultima modificare făcută de evolution; 1st September 2008 la 18:23.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
da, si eu stiam![]()
interesant,am sa testez si eu![]()
am citit mai demult despre chestia asta.
e utila cand dai adresa la un site si vrei sa vezi daca aia ti-o dau mai departe, adica daca fac schimb de liste de abonati cu alte situri, pentru spam. de exemplu adaugi pe situl zyx.com adresa ta in forma asta: "numelemau+xyz@gmail.com". daca primesti pe aceasta adresa mailuri si de la alte situri in afara de xyz.com inseamna ca baietii ti-au dat adresa mai departe.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Foarte interesant si util. Pacat ca nu popularizeaza astfel de "features" - au aplicatii extrem de utile..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)