img246.imageshack.us/img246/5438/aaaaahj6.png
Adsense rules![]()
img246.imageshack.us/img246/5438/aaaaahj6.png
Adsense rules![]()
Eu recunosc, as fi dat click pe acea reclama mai mult pt. descrierea pe care o are![]()
DA dură dar adevărată şi suficient de amuzantă cât să te determine să dau click.
Hahahaha, ce tare e, cred ca au dat multi click![]()
astea da servicii complete .![]()
subscriu la faza cu "si eu as fi dat click"![]()
Lol, pai nu e deloc o descriere buna. E distractiva si multi ar da click doar ca sa vada despre ce e vorba, dar nu ar cumpara nimic. Deci site-ul ar plati click-urile, dar nu s-ar convertiSi eu as fi dat click si involuntar, i-as fi scos la om din buzunar 0.30$ sau cat l-o costa un click, dar nu as fi cumparat nimic.
O reclama de genul asta ar putea avea valoarea de branding ("ba astia is aia de la firma XTOURISM cu reclama aia distractiva"), dar nu vad nicaieri numele firmei![]()
Cu cat ai ctr mai mare in adwords cu atat platesti mai putin.... faza ca platesti pe click e de fapt un fel de mit... sa atraga incepatorii..modelul la baza adwordsului e de fapt cpm.
Adevarul e ca google e interesat sa faca cati mai multi bani --evident -- asa ca taxeaza dupa un model cpm:
ai 200 impresii si 5 clickuri.... te taxeaza sa zicem 20 centi pe click. ---> google face 1 $.
ai 200 impresii si 25 clickuri...te taxeaza 4 centi pe click...---> google face (tot) 1 $.
Concluzia? Scrie aduri cat mai atractive.. dar sa atraga si potentiali clienti.
Marfa reclama apropo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)