De fiecare data cand intru pe gsp.ro, AVG imi aprinde beculetul de troian:
Sa fie doar o alarma falsa? Sau vreuna din reclamele lor incearca sa ma impresioneze?
De fiecare data cand intru pe gsp.ro, AVG imi aprinde beculetul de troian:
Sa fie doar o alarma falsa? Sau vreuna din reclamele lor incearca sa ma impresioneze?
nu cred ca e un troian ,insa iti recomand sa nu mai intri pe gsp.jk
Cu Eset Smart security mie nu-mi apare nicio avertizare
Poate ca interpreteaza AVG-ul vreun pop-up drept troian. Oricum a reusit sa il curete repede, dar ca idee, era destul de aiurea sa fie un troian pe unul din cele mai accesate site-uri din Romania. Oricum la cate reclame au e greu sa iti dai seama care e buba
Iti jur ca intru doar sa vad scorurile Rapidului (sunt rapidist de mic)iti recomand sa nu mai intri pe gsp .jkIncerc sa evit stirile cu Becali, scandaluri, etc.
pentru scoruri online recomand livescore.com
Pai interesant e, cum ziceai tu, pentru ca nu prea exista concurenta. Nu stiu, prosport si sport.ro lasa putin de dorit. Cat despre GSP, mai mult citesc editorialele lui Voichin, Andrei Georgescu si Andrei Niculescu. In rest e fluff, de la barfele lui Tolo pana la batraniciunile lui Ioanitoaia care incepe fiecare propozitie cu (de vreme ce...ar fi cumsecade sa...virgula apozitie virgula, apozitie...).
P.S. N-am nimic cu stelistiiEu tin cu rapidul, nu urasc celelalte echipe. Ma enerveaza suporterii aia care nu stiu cum arata o minge de fotbal si fac scandal pe garduri (eu am facut 8 ani de fotbal la juniori si nu is asa cretin).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)