maestre, fi sigur ca o stiu, dar mi-e mai comod sa lucrez cu output-ul ImageReady. Nu ti-ar fi si tie mosule? Ma rog, parca avea undeva si o chestie sa-ti alegi cum vrei (tabele/CSS), dar deja integrasem chestia. Nu ziceti ca e urat font-ul, ziceti ce font sa bag ca sa fie frumos!Originally posted by ben
[b]Despre fontul de jos, ai dreptate, trebe schimbat.
asa ceva ce cauta in codul tau? stiam ca sti partea de css cu a.hover si restu...Cod:<area shape="rect" alt="" coords="692,72,714,84" href="#" onmouseover="changeImages('fotofemei_new_design_ro_01', 'images/fotofemei_new_design_ro_-09.gif'); return true;" onmouseout="changeImages('fotofemei_new_design_ro_01', 'images/fotofemei_new_design_ro_01.gif'); return true;" onmousedown="changeImages('fotofemei_new_design_ro_01', 'images/fotofemei_new_design_ro_-09.gif'); return true;" onmouseup="changeImages('fotofemei_new_design_ro_01', 'images/fotofemei_new_design_ro_-09.gif'); return true;">
In rest nu vad nimica special - un tabel central cu o imagine centrata si un text mai jos...![]()
@mmariusel
Mariusele, nu mai face afirmatii aiurea, ca li se duce oamenilor increderea. Nu, nu ma refeream laCod:body { background-color: black; font-family: Garamond; color: white; }, ma refeream laMie textul de la "Studio foto pentru Femei" ma sperie. Ai vrut o parere sincera. Fonturile sunt oribile.Sincer, cel putin viziteaza si tu stylesheet-ul inainte sa bagi cu "nu exista", ok?Nu exista Garamond in pagina aia
Eu accept criticile. Daca sunt constructive, e misto, daca nu, pun intrebari gen "Ce font sa pun?", intrebare la care nu mi-a raspuns nimeni, dar astea cu "Nu exista" cand de fapt e in stylesheet, sa ma ierti...
@ben, revin, m-am mai gandit. Pai, sa fiu sincer, hoover cu imagini NU am facut. Nu am avut nevoie, pur si simplu. Daca adobe mi-a bagat tabele, am facut tot site-ul (ma rog, e in constructie) cu tabele.
Voi schimba font-ul daca imi ziceti cu _ce anume_ sa il schimb.
Altfel ma enervez si fac un font urat.ttfj/k
Andrei

j/k
Răspunde cu citat