Oare e o multinationala?
Oare e o multinationala?
Bravo. Ma bucur ca ti-ai dat seama ca e poza de pe istockphoto.com. Poza reprezinta firma nu ? exact ... daca poza e de pe istockphoto.com firma e naspa ...
Oricum gg pentru cel mai destept post din lume.
Problema nu e firma.. ci zugravii care au ca part time job web design-ul.. Ptr ca de multe ori firma care detine site-ul nici nu stie ce se afla in spate...
Cati ani de Counter-Strike ai ?
Sincer, in loc sa inveti ceva din ce se spune aici, o tot tii pe a ta mult si bine.
Intelege ca ai gresit ceva in procesul ala de crestere, si actioneaza.
Uneori in viata e bine sa fi umil si sa asculti de altii.
Si eu am trecut prin asta, trec si voi trece.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 21st August 2007 la 16:51.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@paul
Imi pare rau ca ai luat hotararea asta. Ai ce invata de pe aici (nu ma refer la mine, si eu tot sa invat am facut cont pe forum). Ideea per ansamblu este ca toti dam rasol din cand in cand, mai ales la inceput. Daca insa nu iei in seama ce spun cei din jurul tau, care te vad cu ochi critic, parerea mea este ca nu ajungi prea departe ci te vei balaci intr-una in mediocritate. Ideea e sa te ridici nu sa te mentii. Daca te astepti sa-ti spuna lumea: MOAAA, ce sait misto ti-ai tras! mai bine fa-ti cont pe forumuri de bunicute sau de crosetat.Oricum eu am incheiat aici,
Inca o data, numai bine si multa bafta.
may the best of your past be the worst of your future
got it agnus,
Numai bine,
gg= e good game din cate stiu eu, asa imi zic amricani la pokerBravo. Ma bucur ca ti-ai dat seama ca e poza de pe istockphoto.com. Poza reprezinta firma nu ? exact ... daca poza e de pe istockphoto.com firma e naspa ...
Oricum gg pentru cel mai destept post din lume... so ori esti gamer or poker-ist...
unde s-a ajuns.. chiar era funny...
![]()
poza aia e 1$ so, uite unde se ajunge daca firma nu are bani sa plateasca un webdesigner klumea..Poza reprezinta firma nu ? exact ... daca poza e de pe istockphoto.com firma e naspa ...
e de RAS.
iti dai seama ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)