N-am crezut vreodata ca am sa ajung in situatia aceasta si totusi mi se intampla si mie : este vorba despre copierea cu nerusinare a continutului unui site de catre concurenta fara macar a preciza sursa, ca de acordul meu nici nu poate fi vorba. Ca sa nu mai vorbesc ca insasi ideea site-ului este copiata dar asta este alta poveste...
Nu am pretentia ca acest continut este unic si de negasit in alta parte, insa in spatele sau sunt sute sao poate chiar mii de ore de munca de cautare, organizare si punere intr-o forma cat mai accesibila utilizatorului final...
La inceput cand am descoperit am crezut ca e o simpla coincidenta dar cand am intrat la banuieli si am pus pe site informatii momeala pe site n-au trecut 24 de ore si continutul ce servea drept momeala era deja pe celalalt site...
Practic stiu ca n-am ce sa fac, hotul ramane hot si informatia aflata pe un site fiind publica poate fi oricand preluata fara a-i mentiona paternitatea... insa (si va rog sa nu ma credeti nebun) tare as vrea sa-l prind pe nemernicul asta si sa-i dau cateva in moalele capului si in alte zone moi...

Răspunde cu citat