e 5.04... Sa ma culc? Sa mai astept trei ore? Hai ca ma apuc sa-i fac omului aluia siteu' cu masini ca e mult de munca... asta daca nu vine Cristi sa ma ia la bataie ca inca is treaz.![]()
e 5.04... Sa ma culc? Sa mai astept trei ore? Hai ca ma apuc sa-i fac omului aluia siteu' cu masini ca e mult de munca... asta daca nu vine Cristi sa ma ia la bataie ca inca is treaz.![]()
cand am deschis usa balconului am simtit cum au incetinit ventilatoarele calculatorului. Rasaritul e la 7:00am. Poate il prind. Nu mai e nimeni online. N-am cu cine vorbi.![]()
:firing: :shock: :gunfirej: :shock: :phear: :shock: :rambo: :shock: :rockout: :shock: :saw: :shock: :humping: :shock: :saw: :shock: = Doom 3 rules
the horror.... oh the horror!!! :shock:
cristi, poporul te iubeste! astia cu gashca sunt niste razvratiti si niste netotzi!
nu-i baga in seama! :fingers:
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
yah.... we love you!!! ave cristi!!!
Adica tu intre partidele de DOOM ai prestat sex? :humping: ???Originally posted by necropsique
[b]:firing: :shock: :gunfirej: :shock: :phear: :shock: :rambo: :shock: :rockout: :shock: :saw: :shock: :humping: :shock: :saw: :shock: = Doom 3 rules
the horror.... oh the horror!!! :shock:
Perversitate mica ce esti. :p
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
vad ca va dati bine pe langa Cristi, poate va cade si voua o fiermitura :p
Boingeanu Ben
Postat în original de misu
Speak for yourselves!!! I am the true master of computing, and nobody will stop me from taking over the world!Postat în original de andypopa
![]()
![]()
(evil laugh) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (evil laugh)
![]()
![]()
![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Fa ceva mai placut, si in aer liber...Postat în original de WeaselMan
Nu ma, ne dam pe langa tine, ca faci desinuri mai misto ca ale lui GExGEvad ca va dati bine pe langa Cristi, poate va cade si voua o fiermitura
Uau... de unde aceasta concluzie? :?Adica tu intre partidele de DOOM ai prestat sex?
Perversitate mica ce esti.
andypopa [ :humping: ]
Nu e o concluzie..doar o banuiala.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)