e 5.04... Sa ma culc? Sa mai astept trei ore? Hai ca ma apuc sa-i fac omului aluia siteu' cu masini ca e mult de munca... asta daca nu vine Cristi sa ma ia la bataie ca inca is treaz. :D
Versiune printabilă
e 5.04... Sa ma culc? Sa mai astept trei ore? Hai ca ma apuc sa-i fac omului aluia siteu' cu masini ca e mult de munca... asta daca nu vine Cristi sa ma ia la bataie ca inca is treaz. :D
cand am deschis usa balconului am simtit cum au incetinit ventilatoarele calculatorului. Rasaritul e la 7:00am. Poate il prind. Nu mai e nimeni online. N-am cu cine vorbi. :(
:firing: :shock: :gunfirej: :shock: :phear: :shock: :rambo: :shock: :rockout: :shock: :saw: :shock: :humping: :shock: :saw: :shock: = Doom 3 rules
the horror.... oh the horror!!! :shock:
cristi, poporul te iubeste! astia cu gashca sunt niste razvratiti si niste netotzi!
nu-i baga in seama! :fingers:
yah.... we love you!!! ave cristi!!!
Adica tu intre partidele de DOOM ai prestat sex? :humping: ???Citat:
Originally posted by necropsique
[b]:firing: :shock: :gunfirej: :shock: :phear: :shock: :rambo: :shock: :rockout: :shock: :saw: :shock: :humping: :shock: :saw: :shock: = Doom 3 rules
the horror.... oh the horror!!! :shock:
Perversitate mica ce esti. :p
vad ca va dati bine pe langa Cristi, poate va cade si voua o fiermitura :p
Citat:
Postat în original de misu
Speak for yourselves!!! I am the true master of computing, and nobody will stop me from taking over the world!Citat:
Postat în original de andypopa
:twisted: :twisted: :twisted: (evil laugh) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (evil laugh) :twisted: :twisted: :twisted:
Fa ceva mai placut, si in aer liber...Citat:
Postat în original de WeaselMan
Nu ma, ne dam pe langa tine, ca faci desinuri mai misto ca ale lui GExGECitat:
vad ca va dati bine pe langa Cristi, poate va cade si voua o fiermitura
Uau... de unde aceasta concluzie? :?Citat:
Adica tu intre partidele de DOOM ai prestat sex?
Perversitate mica ce esti.
andypopa [ :humping: ]
Nu e o concluzie..doar o banuiala.