eu imi pun intrebarea invers: in ce conditii ar fi rentabil sa cumperi link intr-un director web de genul asta? voi in ce conditii ati cumpara? cat de mult ar ajuta un asemenea link?
eu imi pun intrebarea invers: in ce conditii ar fi rentabil sa cumperi link intr-un director web de genul asta? voi in ce conditii ati cumpara? cat de mult ar ajuta un asemenea link?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
hai sa fiu mai concret: am domeniul tendskin-distributor.com si as vrea sa il cresc putin dupa "razor bumps treatment".
cat de mult rezolv cu un link intr-un director platit?
in ce director si ce pagina ar trebui sa adaug sa fie cat de cat eficient si sa se observe o imbunatatire a SERP-ului?
nu prea ma intereseaza PR...
tataraseni, fa-l...ca mai devreme sau mai tarziu...oamenii or sa se destepte si or sa vada scopul unui astfel de director.
Numai bine pana se desteapta ei, tu ai PR +7.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
tu chiar vorbesti serios ? sau dupa o zi de munca mai bagi cate o gluma ?
din start sunt convins ca n-am ce pierde daca incerc... doar ca nu vreau doar un alt director care sa nu se distinga dintre celelalte...
cat priveste @barosanu cine e atent sa urmareasca posturile sale... a avut doar interventii mono-silabice... nu pot sa-l evit dar imi displace stilul sau... cu el ca persona fizica n-am nimic...
Lasa-l pe barosanu...ca la o adica are cine sa se ocupe de asta...
Pe mine ma intriga putin faptul ca vad ca esti de aproape doi ani aici...dar nu se prea vede. Nu vreau sa te jignesc...ma asteptam totusi la ceva mai multa experienta. Poate percep eu aiurea ...![]()
Am vazut un director romanesc (execom.ro) care se pare ca are ceva succes. Inscrierea se face cu SMS cu suprataxa, si sunt destule site-uri inscrise acolo.
Vorbesc foarte serios. De cele mai multe ori sint serios. Chiar daca sint ironic, uneori.
Chiar daca acum romanii nu sint inca educati in ceea ce inseamna afaceri pe internet (personal, am inceput o noua comunitate de servicii web special ptr a dezvolta aceasta sectiune de internauti), cred ca merita incercat.
Si daca peste 4 ani oamenii vor intelege ce inseamna afacerile pe internet si cate domenii neacoperite sint inca pe net-ul .ro, tot se merita incercat.
Vorba ta, nu ai ce pierde daca incerci..si apoi ajungi la vorba mea..pana se trezesc romanii...tu ai deja directorul facut si o reputatie.
Restul vor veni de la sine. Acum...sint multi copii care incearca sa faca bani pe net...dar vor creste. Multi poate educati chiar de tine pe forumul asta.
Incearca. Spor.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)