Eu ?![]()
Poate ma lumineaza si pe mine cineva despre ce este totusi vorba ?
daca ai citi un pic mai sus te-ai lumina singur:Postat în original de FireEyes
Postat în original de Expertu
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Am corectat titlul.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Chiar suna interesant ideea asta, nu stiu cum nu m-am gandit niciodata sa fac lucrul asta; o pagina despre manele, care sa faca de ras acest rahat care impute muzica romaneasca.
Intreba careva de premiu pe aici? Ce premiu mai bun decat locul 1 ptr o pagina care face de kk manelele?
Sariti pe ei baieti...
In cateva zile vin si eu cu pagina sa vedem ce iese.
Succes celorlalti.
Traian
din pacate regula e ca toate paginile au fost trimise la o adresa de e-mail. concurentii nu au vazut paginile celorlalti decat dupa ce au fost puse pe server si nu mai au voie sa le modifice inspirandu-se unul de la latul...Originally posted by traian
[b]Chiar suna interesant ideea asta, nu stiu cum nu m-am gandit niciodata sa fac lucrul asta; o pagina despre manele, care sa faca de ras acest rahat care impute muzica romaneasca.
Intreba careva de premiu pe aici? Ce premiu mai bun decat locul 1 ptr o pagina care face de kk manelele?
Sariti pe ei baieti...
In cateva zile vin si eu cu pagina sa vedem ce iese.
Succes celorlalti.
Traian
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
cum ramane cu partea de copywriting? cine va detine drepturile asupra paginilor scrise de mine?
pot fi incluse si imagini in pagina? css-ul, imaginile, javaexterne unde sunt puse, la voi pe site sau extern?
merci
n-ai inteles...
concursul este deja inceput, nimeni nu mai intra in concurs pt. ca deja a vazut paginile concurentilor. nici unul din concurenti nu are javascripturi iar css-ul, daca exista, e in aceeasi pagina. studiaza mai atent paginile, cine stie, poate vei invata pt. urmatorul concurs
... nici imagini nu exista
poate pana la urmatorul conscurs fac eu pagina mea sa ajunga inaintea tuturor, ce spui de asta? :wink:
pacat ca nu mai e loc de intrat in concurs... cand a fost anuntat ca se face concursul. oricum succes concurentilor(si spammer-ilor).
Traian
Uite ce iti propun.Originally posted by traian
[b]poate pana la urmatorul conscurs fac eu pagina mea sa ajunga inaintea tuturor, ce spui de asta? :wink:
pacat ca nu mai e loc de intrat in concurs... cand a fost anuntat ca se face concursul. oricum succes concurentilor(si spammer-ilor).
Traian
Duopa acest mic concurs, care este delimitat de reguli foarte stricte, facem unul fara nici un fel de limita, insa cu limite privind spam-ul.
Si atunci ne poti bate ok ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)