Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Avatare. Manele. Statusuri. Joculete Flash.

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    42

Implicit Avatare. Manele. Statusuri. Joculete Flash.

Parere personala cu privire la siturile din urmatoarele categorii: manele, avatare, statusuri, joculete flash.

Deja forumul incepe sa fie plin de astfel de situri care nu aduc niciun fel de valoare. In marea majoritate a lor sunt niste porcarii. N-ar trebui sa incercam sa educam (si sa ne autoeducam) ownerii de situri din Romania? Nu vreau sa discriminez pe nimeni insa toata lumea ar trebui sa inteleaga faptul ca situri de genul aduc un imens deserviciu in special aceluia care le detine. Mie mi-ar fi jena sa apar cu asa ceva.

Ideea de seo a inceput sa fie asociata din ce in cel mai mult pe acest forum cu ideea de a face usor bani pe internet sau cel putin aceasta este impresia mea. Sunt prea putine articole care sa conteze si care sa ajute. Eu unul promit ca voi incerca sa scriu macar saptamanal o chestie care sa merite sa fie citita. Pare putin dar daca fiecare ar spune ceva ineteresant macar o data pe saptamana aceasta comunitate va avea multe de invatat.

NU imi plac siturile cu avatare, statusuri de messenger, manele pentru ca scad din credibilitatea acestei comunitati. Consider ca sunt un rau nenecesar. Punct. Daca mai aveti si alte propuneri de situri care considerati ca nu au ce cauta pe acest forum lasati un reply.

Ceea ce ati citit mai sus nu este o propunere de excludere a anumitor categorii de situri de pe forum ci reprezinta o frustrare proprie De fapt considerati aceasta insemnare ca fiind o campanie personala pe care o voi sustine in semnatura

Cum ar fi ca acest topic sa fie primul pe Google.ro pentru avatare, manele, statusuri de messenger, joculete flash?

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

cam asa e...adevarat good job si cand te gandesti ca majoritatea domeniilor care ar fi foarte utile unui om care are o afacere si vezi ce copil de 14,15 ani il tine ocupat cu niste mari prostii pe acel website. TE IA DUREREA DE CAP ! nu de alta dar eu am patito

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

Asa e bogdan. Ai o foarte mare dreptate. Ar trebui sa se faca ceva si in privinta asta.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

ziceam intr-un post trecut..in ziua de azi e foarte greu sa nu cunosti pe cineva care sa aiba un site cu jocuri barbie . Evident e problema lor, nu stiu daca poti interzice unei persoane sa faca un site cu manele daca asta ii place lui . Ca in ultima perioada s-a umplut forumul cu topicuri despre astfel de site-uri e alta problema , poate are Cristi o rezolvare...
    :)

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de allergic Vezi Post
    ziceam intr-un post trecut..in ziua de azi e foarte greu sa nu cunosti pe cineva care sa aiba un site cu jocuri barbie . Evident e problema lor, nu stiu daca poti interzice unei persoane sa faca un site cu manele daca asta ii place lui . Ca in ultima perioada s-a umplut forumul cu topicuri despre astfel de site-uri e alta problema , poate are Cristi o rezolvare...
    Sunt de acord ca ar fi mai mult decat stupid sa interzici cuiva sa fac un site cu manele sau cu Barbie, insa nu cred ca astfel de situri isi au locul aici. Numai bine!

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Pe acelasi principiu, in ziua de azi fiecare isi face cate un webdirector.Despre bloguri ce sa mai zic. Sunt unii care au si 3-4 bloguri.
    Nu e vorba de categoria din care face parte un site. E vorba de calitatea acelui website.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site de avatare
    De freezy în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd June 2010, 12:08
  2. vand script de jocuri flash + baza de date 3450 joculete
    De anuntul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th July 2009, 21:11
  3. Vand script Avatare
    De KissTeam în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2