Parere personala cu privire la siturile din urmatoarele categorii: manele, avatare, statusuri, joculete flash.
Deja forumul incepe sa fie plin de astfel de situri care nu aduc niciun fel de valoare. In marea majoritate a lor sunt niste porcarii. N-ar trebui sa incercam sa educam (si sa ne autoeducam) ownerii de situri din Romania? Nu vreau sa discriminez pe nimeni insa toata lumea ar trebui sa inteleaga faptul ca situri de genul aduc un imens deserviciu in special aceluia care le detine. Mie mi-ar fi jena sa apar cu asa ceva.
Ideea de seo a inceput sa fie asociata din ce in cel mai mult pe acest forum cu ideea de a face usor bani pe internet sau cel putin aceasta este impresia mea. Sunt prea putine articole care sa conteze si care sa ajute. Eu unul promit ca voi incerca sa scriu macar saptamanal o chestie care sa merite sa fie citita. Pare putin dar daca fiecare ar spune ceva ineteresant macar o data pe saptamana aceasta comunitate va avea multe de invatat.
NU imi plac siturile cu avatare, statusuri de messenger, manele pentru ca scad din credibilitatea acestei comunitati. Consider ca sunt un rau nenecesar. Punct. Daca mai aveti si alte propuneri de situri care considerati ca nu au ce cauta pe acest forum lasati un reply.
Ceea ce ati citit mai sus nu este o propunere de excludere a anumitor categorii de situri de pe forum ci reprezinta o frustrare proprieDe fapt considerati aceasta insemnare ca fiind o campanie personala pe care o voi sustine in semnatura
![]()
Cum ar fi ca acest topic sa fie primul pe Google.ro pentru avatare, manele, statusuri de messenger, joculete flash?![]()

De fapt considerati aceasta insemnare ca fiind o campanie personala pe care o voi sustine in semnatura
Răspunde cu citat
. Evident e problema lor, nu stiu daca poti interzice unei persoane sa faca un site cu manele daca asta ii place lui . Ca in ultima perioada s-a umplut forumul cu topicuri despre astfel de site-uri e alta problema , poate are Cristi o rezolvare...