Vreau sa ajut scoala + comuna de unde vin eu si sa fac un website. Are cineva o propunere de script care face deja asa ceva?
O sugestie de open source poate, un exemplu implementat?
Vreau sa ajut scoala + comuna de unde vin eu si sa fac un website. Are cineva o propunere de script care face deja asa ceva?
O sugestie de open source poate, un exemplu implementat?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ceva dedicat pt asa ceva nu cunosc, dar un wordpress cred ca ar fi ideal...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
http://www.cmsmadesimple.org/ e tot ce iti vei dori. simplu de administrat/instalat , si gratuit
mmariusel, probabil ca deja sti de joomla, drupal sau wordpress. De un cms dedicat pentru scoli nu am auzit. Insa ce au cele precedente?
Ce sectiuni iti trebuiesc? Ce anume trebuie sa faca site-ul? Cred ca orice CMS iti poate fi de ajutor.
Ultima modificare făcută de Stelian; 18th March 2007 la 11:43. Motiv: am corectat o greseala
L-am terminat. E pentru scoala generala din satul in care am locuit, eu spun ca a iesit bine- Scola Ioan Moraru. Banner care se roteste dupa un minut, galerie integrata, totul in romana. Pe wordpress si tema kapikua cu modificari maricele in engine.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
a iesit dragut site-ul. folosesc si eu tema asta pe vreo 2 bloguri, imi place foarte mult.
Nu arata rau deloc...dar cred ca ar fi "mers" mai bine bara cu "Categoria: Articole" jos in dreptul la footer.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)