Vezi Rezultate Sondaj: E o idee buna, incercam sa o implementam? (vot public, va rog justificati raspuns)

Alegători
28. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • DA

25 89,29%
  • NU

3 10,71%
Rezultate 1 la 10 din 64

Subiect: Idee - Sectiune Traderi

Afișare hibrid

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Dane, ideea e buna dar imi e teama ca:
    -Tema forumului va deriva prea mult pe servicii web
    -Rating mai bun vor avea cei care tranzactioneaza mai mult, in detrimentul celor care sunt foarte seriosi dar presteaza mai rar, pe proiecte mai mari
    -Vor aparea cumetriile si avantajele conturilor multiple (voturile nu au "greutatea" reputatiei), etc.

Adica la un moment dat pot fi avantajati tot aia care fura.
    Cred ca reputatia e deja un metric bun, doar ca trebuie responsabilizata. Mai nou se da pentru bancuri si poante, asta a ajuns forumul...
    Scuze, dar asa e!

In opinia mea ar fi suficient sa se reduca de 5-10 ori reputatia primita (nu cea data de vechime) tuturor membrilor (pentru a compensa "inflatia") iar pentru inselatoriile dovedite sa existe penalizari exemplare: reputatia negativa la o valoare prestabilita, indiferent cine e implicat, ce vechime si ce reputatie are.
    In problema conflictelor pe servicii nu cred ca trebuie intervenit daca nu e vorba de inselatorie. Neintelegeri vor fi mereu si mereu au amandoi dreptate... Am vazut oameni care si pentru o zi de intarziere la o plata au facut mare tam-tam. Lucrurile astea se mai intampla, omul da reputatia corespunzatoare si gata!

Cred ca reducerea reputatiei ar aduce si alte avantaje:
    -ar mai reanima forumul - membrii inactivi care acum au reputatii f mari ar avea un motiv sa mai participe si ei la discutii
    -impactul reputatiei data pentru bancuri ar fi mai mic
    -membrii noi ar munci mai mult pentru reputatie si altfel ar fi apreciata...

In plus, ar mai fi utile si eliminarea butonului care permite acordarea de reputatie anonima si eventual etichetarea in postare a membrilor care au dat reputatie acelei postari. Sa vada toata lumea cine si pentru ce da reputatie, altfel nu o sa existe o responsabilizare.

Inca nu am votat, mai astept si alte opinii, nu sunt foarte convins.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Am vazut oameni care si pentru o zi de intarziere la o plata au facut mare tam-tam. Lucrurile astea se mai intampla, omul da reputatia corespunzatoare si gata!
    Eu am vazut oameni care si dupa un an si ceva de neplata nu au zis nimic pentru ca le e jena sa se "porcaiasca" pe forum. Ideea e ca trebuie facut ceva. Personal, as opta pentru varianta cu "user verificat". Userii verificatii fiind cei care si-au dat datele personale, adminii stiu cine sunt si nu au intrat niciodata intr-un conflict din care au iesit sifonati. Calitatea muncii nu ar trebui judecata decat de clienti. Cand vorbim de "user verificat" ar trebui sa ne gandim in primul rand la unul mai putin predispus la a da tepe.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sectiune VIP pe seopedia
    De inSecure în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th November 2012, 20:59
  2. Sectiune portofoliu
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th January 2011, 00:47
  3. sectiune CONTACT din site
    De cris în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1