Nu inseamna nimic daca nu ai un asemenea proil. Poti alege sa nu iti trebuiasca, daca ai deja o reputatie buna, nu te obliga nimeni sa ai. Clientii vor decide cu cine vor sa lucreze oricum. Probabil ca daca iti pui un asemenea profil si dai voie sa se faca reviews ca trader si nu punctual, vei avea de castigat. Nu stiu pana nu incercam.
La orice review, proprietarul poate raspunde. Dezbaterile nu isi au locul. Regulile trebuie sa fie stricte in sensul asta. Lasi review, proprietarul raspunde si apoi gata, daca vrei povesti te muti pe alt topic.
Pot creste pretul cei care au reviewuri excelente. Nu conteaza ca livreaza des si mult.
Nu garanteaza nimeni ca un om nu va da o teapa sau ca se va intelege bine cu altcineva. Asa cum am zis, e doar o "prezentare", un profil ceva mai avansat, o unealta in plus dupa care se poate ghida un cumparator.
Cum am mai zis, avantajul major este ca o persoana care da o teapa nu se poate plange nicaieri ca a fost facut tepar. Reviews sunt perfect legale, morale si nu vor fi sterse la cerere.
Altfel, daca aveti o alta idee, o ascult. Tre sa fie usor de implementat si fara avioane si programare, pentru ca chiar daca Cristian a promis ca va face ceva, e un om ocupat si nu ne putem baza ca sta si rezolva buguri si chichite :)
PS: este o problema tehnica la propunerea mea. Am spus ca oricine voteaza si nu lasa un review scris va trebui banat. Ca sa eliminam incercarile de fraudare. Doar ca... nu pot sterge dintr-un poll un raspuns anume. Aveti idei de moederare si prevenire a fraudelor in acest sens?