Vezi Rezultate Sondaj: E o idee buna, incercam sa o implementam? (vot public, va rog justificati raspuns)

Alegători
28. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • DA

25 89,29%
  • NU

3 10,71%
Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 64

Subiect: Idee - Sectiune Traderi

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de abfahrtmix Vezi Post
    Eu sunt de moda veche. Pentru mine, sa scrii bine, inseamna sa ai capacitatea de a aseza armonios si logic cuvintele intr-un text.
    Perfect de acord. Totusi, nu vad legatura cu seopedia.

Conform logicii tale, ii poti certa pe cei de la Adevarul ca au reguli la angajare si nu lasa pe oricine sa publice pe site-ul lor. E foarte bine ca scrii frumos, bravo tie. Seopedia este o comunitate si sectiunea marketplace este adresata comunitatii, nu publicului larg. Daca nu faci parte din comunitate, nu ti se adreseaza nici discutia nici marketplace. Oricat de urat ar parea ce spun, asta este regula acceptata si sustinuta de majoritatea. Eu doar o "pazesc".

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu m-am inscris pe acest forum tocmai pentru a cumpara niste servicii (inscrieri in directoare web).
    Nu stiu daca persoana si-a facut datoria conform intelegerii (200 directoare web straine = 120 lei parca); am primit niste emailuri de confirmare a unor inscrieri, dar nu mi-a mai trimis raportul cu ce a lucrat si nu mi-a mai raspuns nici pe Y!M la cele cateva incercari de a-l contacta, desi in faza de vanzare a fost foarte comunicativ. Am lasat-o balta, respectivul era moderator aici sau pe softpedia, nu mai retin exact.
    Am mai luat cateva tepe sau semi-tepe, insa per ansamblu am primit servicii conform asteptarilor.

Cumpar rar servicii, dar cred ca cine se inhameaza la realizarea sistemui merita o statuie din biti si taguri html.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    46
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Este o idee buna. De ce ? In mediul online din Romania nu exista un alt site/forum unde sa se gaseasca o piata matura și diversificata pentru servicii/vânzări/cumparari pentru tot ce înseamnă online. Seopedia fiind o autoritate în acest domeniu cred ca este necesar sa acopere și acest segment de care este nevoie.

Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    54
    Posturi
    86
    Putere Rep
    18

Implicit

@abfahrtmix: din pacate pentru a face un articol sa rankeze nu este suficient doar sa scrii bine, logic si articolul sa fie bine scris din punct de vedere gramatical. Trebuie sa stii care este numarul de cuvinte minime necesar articolului a fi agatat de google, sa folosesti un numar potrivit de titluri (unul principal si doua secundare pentru un articol de 500 de cuvinte), sa ai o anumita densitate de cuvinte cheie in articol, articolul trebuie sa aiba o anumita structura, etc.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

...
    Eu sunt de moda veche.
    ....
    Si eu!

.....Faci SEO daca ti se cere si cum ti se cere, respectand formatul impus.
    .....
    Deci trebuie sa mai stii cate ceva... Pun mariu ca stii mult mai multe decat lasi tu sa se inteleaga!

....
    Dar eu ma refeream la un scenariu simplu: imi iau clientii de aici si majoritatea stiu ce vor de la mine. In situatia asta, n-am motive sa deschid subiecte, pentru ca tot ce vreau sa stiu, pot afla de la ei.
    Aici este problema. Tu vrei sa folosesti forumul doar pentru a gasi clienti, fara a participa in vreun fel la dezvoltarea lui. Preferi sa nu-ti bati capul, importanti sunt clientii.
    Acel regulament exista tocmai pentru ca este un forum de SEO si nu de servicii. Sincer, daca ai avut macar cateva colaborari fructuoase, chiar merita sa participi la dezvoltarea forumului. Mai multa informatie va atrage mai multi membri ceea ce poate insemna mai multi clienti.

Te rog sa nu interpretezi discutia ca fiind o critica. Doar am expus anumite considerente pe care tu, poate, le-ai neglijat.

abfahrtmix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th March 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    57
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai pus punctul pe i Am vazut Seopedia ca pe un site de joburi, pentru ca asta ma durea la momentul respectiv...Intre timp, am aflat ca nu e si ca trebuie sa reconsider tot ce stiu despre redactare articole. M-am adaptat. Si am evoluat colaborand...in masura in care a fost posibil, date fiind regulile noului venit. Si ajung din nou la ce ma supara - numarul de posturi si dificultatea de a gasi o tema legat de care sa simt ca am ceva de spus, fara sa arunce toata comunitatea cu rosii in mine...

Oricum, mersi (din nou) ca m-ai ascultat si mi-ai raspuns pe limba mea (nu ma supara citicile daca sunt constructive). Pot spune ca mi s-au aprins niste beculete...
    (mai putin despre cum se posteaza mesajul asta cu citat)
    Ultima modificare făcută de abfahrtmix; 22nd March 2017 la 15:29.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

[...] mai putin despre cum se posteaza mesajul asta cu citat)

Ataşament 4324
    Retired

Maria Ene este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd March 2015
    Posturi
    95
    Putere Rep
    21

Implicit

Sustin initiativa. Probabil ca optiunea asta ar aduce un plus de siguranta in modul in care decurg colaborarile, dar si un plus de calitate in rezultatul final al proiectului.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Intrebare: Abfahrtmix (e vorba de un utilizator generic de acest tip), in conditiile date, va avea drept pentru topic prin care sa-si prezinte serviciile si sa primeasca voturi si recenzii/evaluari?
    Nu va putea deschide topicuri in market space insa daca are un asemenea topic este caz rezolvat.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Intrebare: Abfahrtmix (e vorba de un utilizator generic de acest tip), in conditiile date, va avea drept pentru topic prin care sa-si prezinte serviciile si sa primeasca voturi si recenzii/evaluari?
    Din pacate nu cred ca este cazul. Regulile raman. Si daca o sa ma intrebe cineva, o sa votez sa ramana.
    Motivele le-am expus in diverse randuri, dar cel mai important e cel ca e bine sa cunosti cat de cat omul inainte sa lucrezi cu el. Esti mai impacat. Valabil si la vanzatori si la cumparatori.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sectiune VIP pe seopedia
    De inSecure în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th November 2012, 20:59
  2. Sectiune portofoliu
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th January 2011, 00:47
  3. sectiune CONTACT din site
    De cris în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1