Am incercat AdTrade dar publisherii erau tot straini (aceeasi dar mult mai putini decat cei din CJ). Poate s-a schimbat ceva intre timp
edit: nope, 20 de campanii din care vreo 4 romanesti.
Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 1st June 2007 la 19:12.
Pai si eu ce sa le fac? Daca nu pot alege nici o campanie, raman la AdSense.
cred ca renunt la CJ. de 6 zile am pus o intrebare la suport si mi s-a spus ca in maxim 3 zile lucratoare voi primi un raspuns la problema mea. pa si pusi , nu a raspuns nimeni de 6. neseriozitate si aici
folosesc si eu CJ de cand a acceptat Romania si am primit vreo 4 cecuri de atunci. Merge destul de bine, sunt multumit.
eu am primit abia 2 , al treilea s-a pierdut pe drum , m-am adresat la suport si dupa 7 zile nimicdesi scrie ca in 3 zile lucratoare voi primi un raspuns...
pacat , iar raman cu ceva bani in cont si aici
eu de cand folosesc CJ am primit un singur cecdar nici nu am avut cum sa primesc mai multe...
am primit cecul din 23 aprilie ! abia ieri.
A trecut ceva vreme de cand nu s-a mai postat aici, dar am citit tot ce s-a discutat si nu am inteles unde o sa merg cu cecul (care il astept) de la CJ ? Pana la urma care e banca care face plati pentru cecurile de la ei? CEC?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)