pt CPA in romania poti incerca adtrade.ro, este la inceput reteaua de afiliera la inceput, dar sunt pe drumul cel bun! iti recomand eu personal! adica garantez eu personal pentru ei !
Versiune printabilă
Am incercat AdTrade dar publisherii erau tot straini (aceeasi dar mult mai putini decat cei din CJ). Poate s-a schimbat ceva intre timp
edit: nope, 20 de campanii din care vreo 4 romanesti.
Pai si eu ce sa le fac? Daca nu pot alege nici o campanie, raman la AdSense.
cred ca renunt la CJ. de 6 zile am pus o intrebare la suport si mi s-a spus ca in maxim 3 zile lucratoare voi primi un raspuns la problema mea. pa si pusi , nu a raspuns nimeni de 6. neseriozitate si aici
folosesc si eu CJ de cand a acceptat Romania si am primit vreo 4 cecuri de atunci. Merge destul de bine, sunt multumit.
eu am primit abia 2 , al treilea s-a pierdut pe drum , m-am adresat la suport si dupa 7 zile nimic :( desi scrie ca in 3 zile lucratoare voi primi un raspuns...
pacat , iar raman cu ceva bani in cont si aici
eu de cand folosesc CJ am primit un singur cec :D dar nici nu am avut cum sa primesc mai multe...
am primit cecul din 23 aprilie ! abia ieri.
A trecut ceva vreme de cand nu s-a mai postat aici, dar am citit tot ce s-a discutat si nu am inteles unde o sa merg cu cecul (care il astept) de la CJ ? Pana la urma care e banca care face plati pentru cecurile de la ei? CEC?