zuk, nu e cazul sa exageram.
Ai fost rugat ca in cazul in care postezi repetat pe un topic la cateva minute diferenta si nu posteaza nimeni dupa primul tau post, sa ti-l editezi si sa adaugi ce ai de spus.
Nu interpreta gresit ce a zis Diana.
zuk, nu e cazul sa exageram.
Ai fost rugat ca in cazul in care postezi repetat pe un topic la cateva minute diferenta si nu posteaza nimeni dupa primul tau post, sa ti-l editezi si sa adaugi ce ai de spus.
Nu interpreta gresit ce a zis Diana.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Hai mai, ce naiba, discutam paralel? Ma refeream la asta
adica tie ti se pare normal sa pui mai multe posturi unul dupa altul, in loc sa folosesti butonul edit, ca tot nu prea posteaza lumea, macar sa se vada ca sunt multe posturi.duceti lipsa de spatiu ? si asa nu se posteaza prea des
Suntem de mult off-topic, nu asta a fost intentia mea, a fost doar o atragere a atentiei asupra butonului de edit. In nici un caz n-am comentat despre calitatea posturilor tale, probabil ca nu m-am facut inteleasa.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
da stiu ce am fost rugat , dar cum a mai spus cineva, editarea postului nu readuce la newposts topicul, din pacate
data viitoare incerc sa cuprind toate intrebarile intr-un singur post.
si ca veni vorba , unde incasez totusi cecu ala ?habar nu aveam ca domnii de la CJ trimit sub forma asta platile, poate ma orientam in alta parte, asa cea mai apropiata unitate in care pot schimba cecul (se pare ca se face un exchange pe loc) ar fi in Belgia, Germania, Italia, Olanda, Elvetia ... pentru cateva sute de euro nu cred sa merita drumul nu ? si nu vreau sa repet odata pe luna procesul asta.
offtopic: schimba cineva smilies ? sunt foarte vechi ... mi-ar placea sa vad acest set adaugat pe forum
http://www.big-boards.com/zip/set1.zip
Din auzite stiu ca doar cec se poate in romania.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...a=lr%3Dlang_ro
atunci sa ma interesez de valabilitatea lor, si cand strang mai multe dau o fuga in ... Italia ca tot sunt zboruri lowcost
"Publishers may choose to receive their payments through a check in the mail or, if they are a resident of the U.S. or Canada, through direct deposit to a designated bank account. There is no charge for this service. At this time, direct deposit is only available to U.S., U.K., German, French, Swedish and Canadian publishers."
CEC-ul vine in aproximativ 2 luni, cel putin asa s-a intamplat in cazul meu, dar nu din partea CJ. Desi din partea lor nu sunt alte costuri, banca de la care iti vei incasa CEC-ul are comisioane (2% parca) si un proces de validare care si acela dureaza cca. o luna (chiar nu mai stiu). CJ este... poti da mai multe exemple? Mie nu prea imi place, desi este compania care se ocupa de affiliate-ul eBay.
s-a depus la BCR. desi este cec de calatorie , si normal ar fi sa imi iau banii pe loc, ii dau pe 4 Mai cica. oricum, e bine ca am alternativa la AdSense
cecul a venit in mai putin de 10 zile, prin par-avion , nu mi-au luat nici un ban pentru asta.
comision 1,5% parca din suma de pe cec , sau 1% ? uite ca era galagie la ghiseu si nu am auzit perfect.
cj se ocoupa de afilieri cu zeci de firme, inscrie-te si ai toata lista. eu ma bazez pe leaduri nu vanzari.
A mai incercat cineva CJ? Daca da, ceva experiente cu ei? Sfaturi pentru un incepator?
se pare ca-s singurultreaba merge ok. 5-600 eur pe luna
Nu mai esti singurul. Acum am inceput si eu dar site-ul e in romana asa ca nu stiu la ce sa ma astept. Cu toate astea, am gasit ceva reclame atractive si am aplicat la alte cateva. Nici eu nu ma astept la cumparaturi, doar la lead-uri. Cautam insa ceva sfaturi de la cineva care are experienta cu CJ.
BTW, la cat timp face update-ul de status? De exemplu, azi imi arata zero impressions. Ce-i drept azi am si inceput sa folosesc adurile lor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)