da-i la run reports , poate s-a schimbat ora deja...
da-i la run reports , poate s-a schimbat ora deja...
se pare ca luna aceasta cecul nu a mai venita fost trimis de catre cei de la CJ pe aceiasi data de 23 (aprilie) cum au facut si in martie , numai ca atunci mi-a ajuns dupa 13 zile, acuma au trecut 30 de zile si cecul nu mai vine
s-a pierdut pe drum din pacate tind sa cred
pacat ca nu au optiunea de curierat ca la adsense, as fi platit 20-30$ decat sa dau acum 50$ pentru re-emitere
Btw, voi la ce Advertiseri / programe ati aplicat de aveti un castig asa de mare pe site-uri in limba romana?
Cine a zis ca avem castiguri mari pe romana? Poate zuk are, eu nu prea![]()
pai ma gandeam ca are site in limba romana..
miromulus, tie cum iti merge CJ? se merita efortul? ca ma gandesc ca adsense merge binee pe retete culinare (e foarte bine camuflat)![]()
Nu merge CJ. Am clickuri dar nu genereaza lead-uri. Am scos aproape toate banerele lor deja si am lasat doar unul, sa vad ce se intampla. Mi-as dori niste campanii CPA reale in Romania, mult mai eficiente pentru ambele parti decat PPC-ul oferit de AdSense
pai eu nu am pe limba romana...
momentan am facut o cerere de 3 zile sa mi se elibereze un nou cec, se pare ca ala nu mai ajunge , ma taxeaza cu 50$ ... si tot prin posta cea mai ieftina il trimit
M-am inscris si eu astazi, am cateva site-uri in engleza.
Sunt curios pentru ce reclame ai optat ca sa castigi atat de mult... daca vrei sa ne spui si noua ar fi interesant.
Bla bla bla...
sa ne anunti cand o sa ai banii in mana..
Problema nu e de bani, CJ e o companie extrem de serioasa, bani ii va primi, posta face figuri, nu CJ.
Ceea ce ma intereseaza pe mine e dc sunt lead-uri, adversiseri, campanii care au prins la romani. Ca din cate stiu eu merg doar pe piata din US, Canada si UK.
Cunosc site-uri care iau peste 10.000$/month de la CJ, dar sunt populare doar in US, in Romania au 0 $ venit..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)