Stiu ca poate nu e locul potrivit pentru aceasta postare, dar de mine, prin ajutorul vostru depinde, poate, viata unui fiinte umane extrem de importante in viata mea si care sufera de o boala de care speram sa reuseasca sa o tina in frau. Prietena mea cea mai buna, caci despre ea este vorba, are o tumoare pe creier care initial i-a fost extirpata acum doi ani, insa a recidivat de curand. O alta operatie, nu mai reprezinta optiunea salvatoare intrucat riscurile sunt extrem de mari. A inceput un tratament chimioterapeutic extrem de costisitor iar familia, care are deja are un credit accesat pt a putea plati prima operatie si radioterapia, cere ajutor pentru a putea suporta tratamentul de acum. Va rog, daca puteti, sa contribuiti, va pot lasa numarul de telefon al mamei sale si linkul unde se cere ajutorul, pentru mai multe detalii. Va pot da detalii si in privat legate de situatia prietenei mele, si datele familiei. Orice ajutor e binevenit, pentru ca oamenii, chiar daca nu isi dau seama, pot face minuni...
Va multumesc!