"- Portugalia - acum o luna de zile justitia din portugalia a respins o actiune de genul SC PRO TV. In portugalia site-urile de filesharing si filme online sunt legale
- Germania - A ales sa plateasca o amenda de 45.000 euro pe zi decat sa interzica site-urile de filesharing si filme online
- Rusia - Nu este in Uniunea Europeana si ii cam doare undeva de legile impotriva site-urilor de filesharing si filme online
- Olanda - In aceasta tara au host majoritatea site-urilor mari de continut adult. Aici am si eu host.
Asta se numeste INVIDIE... Voyo nu este promovat si vrea sa isi scoata banii .. de aceea Si google ofera filme online si ar trebui cercetati ... "
Sursa: Vezi lista cu site-urile reclamate de ProTV la Politie! Cum incerca sa-si creasca audienta MediaPro-ul
Cel care mi-a dat rep negativa, cu siguranta este fan voyo
De ce nu a participat nimeni din televiziuni inafara de protv? Va spun eu, pentru ca le scade profitul la voyo... nici ei nu ai 100 drepturi de autor pe tot ce au ei acolo...
Va mai intreb ceva daca tot spuneti ca pirateria trebuie oprita...etc... dar coruptia nu trebuie oprita? E legal sa faci 1Km de autostrada cu 1 miliard de euro?

Răspunde cu citat