Chiar foarte clar!
Nu le pasa in ce mod pui tu la dispozitia publicului informatia ilegala. E infractiune si basta!
Pe de alta parte, daca mai incasezi si bani pentru care bineinteles ca nu platesti impozite, incadrarea cred ca e mult mai grava.
Fiind inchise si mai multe site-uri care nu au legatura cu drepturile de autor, eu cred ca toti sunt urmariti pentru evaziune fiscala, distribuire de substante interzise, falsificate sau cu provenienta incerta.
Consider asta ca facand parte din normalitate si nu pot intelege ce au in cap cei care incep afaceri fara acoprire legala. Faci totul legal, platesti taxele legale si dormi noaptea linistit. Poate si flamand, dar linistit!
Eu cred ca ar trebui sa citesti si T&C de la youtube, mai ales referitor la embed.
In cazul vevo/shakira, youtube detine drepturile de difuzare si iti permite (sa nu, dupa caz) sa faci embed.
In alte cazuri (las fierbinti), in care nu le detine, cel mai probabil n-a facut nimeni nicio reclamatie INCA. Cand apare reclamatia, dispare videoclipul. Respectiv inainte las fierbinti era pe youtube, acum nu mai e si cel mai probabil cand il pui iti apare o notificare mare cu rosu.
Deci poti pune un cod embed pe un site, iti poti face si promova site-ul, dar nu ai habar de drepturi sau de "termeni si conditii"?
Filmul este si la altii? Asta e o scuza? Adica eu daca sunt hot de masini, de ce sa ma acuze tocmai pe mine politia/procurorul, nu fura si altii? Sa-i prinda pe toti hotii, eu vreau sa fiu ultimul?
Din cate tin minte pe nisa de gambling exista legislatie clara: daca promovezi gamblig (embed se include) e nasol! Au fost si amenzi de cate 50.000 lei pentru promovare, doar promovare!
Vezi aici kakamaka hd subtitrat + emed = un site de filme.
Care e rostul lui? Sa promoveze filmul prin vanzarea de bilete in cinema? Sau sa ofere o opera piratata pentru un venit (acele mii de pop-ups, reclamele de pe site, etc) ? Eu cred ca este usor de demonstrat in instanta ca scopul principal este acela de a "incasa venituri" pe baza unor opere piratate.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu stiu de ce am impresia ca nu esti obiectiv. Ce treaba are PROTV? PROTV isi cere drepturile, lucru normal, faptul ca voyo nu are audienta, nu are relevanta in discutie.
Problema este ca "exista o infractiune" pentru care PROTV cere o rezolvare. Ca asta inseamna sa cada site-urile, dosare civile/penale, chiar nu e relevant. Relevant este ca incercam sa promovam pirateria, iar asta e grav.
Vreau si eu link la "decizia portugaliei" si a "germaniei", pentru ca sunt tare curios daca este adevarat.
Cand topicul o sa fie despre coruptie, o sa discutam despre asta, momentan discutam de piraterie.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ceva mai multe detalii: Un site de filme i seriale online, sechestrat de procurori
Persoanele care deţin acest domeniu au fost puse sub urmărire penală pentru că ar fi încălcat legea drepturilor de autor, ar fi făcut evaziune fiscală şi ar fi spălat bani.
Prejudiciul ar fi de o jumătate de milion de lei.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu sunt fan Pro Tv dar VOYO este praf, ca aplicatie online dar si continutul de pe acesta.
Pe tableta face figuri de multe ori, pe alte sisteme de operare nu poti urmari nimic fiindca iti cere un plugin care functioneaza doar pe Windows.
Am avut VOYO gratuit de la telekom timp de un an de zile dar foarte rar intram, nu as plati pentru VOYO.
Daca nu as avea de ales as alege un alt serviciu online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)