Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 37

Subiect: serialepenet.ro a fost sechestrat

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Mirus Vezi Post
    Practic, codul embed este doar un link. Nu se gazduieste nimic fizic, nu se detine opera... Unde este suportul?

In felul acesta nu am mai putea distribui o melodie cu Shakira, nu? Pentru ca e opera lui Shakira Cel ce o distribuie este de fapt youtube, Vevo... etc.

Cred ca mai degraba cei care incarca opera sau gazduiesc pe server sunt de vina, nu cei care dau share unui cod embed (link).
    Clintul intra pe site-ul tau si vede filmul, tu esti facilitatorul, tu vei intra in aceeasi oala cu cel ce tine serverul, esti un fel de complice
    youtube are contracte cu marele case de discuri, cu organismele ce administreaza drepturile autor si le plateste o anumita suma, cred c ain functie de banii incasati din reclama asa ca nu e nici o problema cand faci embed la ceva de pe youtube sau alte site-uri legale
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Clintul intra pe site-ul tau si vede filmul, tu esti facilitatorul, tu vei intra in aceeasi oala cu cel ce tine serverul, esti un fel de complice
    Pai ori esti complice, ori nu esti. Nu poti raspunde penal decat daca esti... unul plin!

Principal el are dreptate. A folosit un cod embed, e salvat! Dar mai trebuie si dovedit ca ai fost indus in eroare (nu merge aia cu n-am stiut) si ca nu s-a intamplat asta datorita ignorantei sau naivitatii, ci a unor factori mult mai obiectivi.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Mirus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2015
    Locaţie
    Bucuresti, România
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    youtube are contracte cu marele case de discuri, cu organismele ce administreaza drepturile autor si le plateste o anumita suma, cred c ain functie de banii incasati din reclama asa ca nu e nici o problema cand faci embed la ceva de pe youtube sau alte site-uri legale
    Si daca nu sunt eu "falicitatorul" filmul tot este distribuit prin alte parti, pentru ca sursa/problema nu sunt eu.

Inseamna ca Dailymotion e ilegal. Acolo gasesti sezoane full cu Las Fierbinti, si nu cred ca are vre-un contract cu Pro Tv. Am voie sa pun pe un blog de-al meu filme de pe Dailymotion? De unde stiu eu daca sunt distribuite prin cod embed in mod legal sau nu?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Si daca nu sunt eu "falicitatorul" filmul tot este distribuit prin alte parti, pentru ca sursa/problema nu sunt eu.

Inseamna ca Dailymotion e ilegal. Acolo gasesti sezoane full cu Las Fierbinti, si nu cred ca are vre-un contract cu Pro Tv. Am voie sa pun pe un blog de-al meu filme de pe Dailymotion? De unde stiu eu daca sunt distribuite prin cod embed in mod legal sau nu?
    Pune embed, cere bani pentru vizionare si vezi ce se intampla.
    Retired

Rapsodia este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Pune embed, cere bani pentru vizionare si vezi ce se intampla.
    Crezi ca daca nu ceri bani scapi? Ma indoiesc!Le vine randul la toti, parerea mea!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

PRO Tv-ul nu-si distribuie productiile decat pe voyo. Plecand de la asta, mai are rost sa-ti pui intrebarea daca sezoanele intregi de pe Dailymotion, uploadate de useri precum "Filmede10", sunt distribuite in mod legal ?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Deci poti pune un cod embed pe un site, iti poti face si promova site-ul, dar nu ai habar de drepturi sau de "termeni si conditii"?

Filmul este si la altii? Asta e o scuza? Adica eu daca sunt hot de masini, de ce sa ma acuze tocmai pe mine politia/procurorul, nu fura si altii? Sa-i prinda pe toti hotii, eu vreau sa fiu ultimul?

Din cate tin minte pe nisa de gambling exista legislatie clara: daca promovezi gamblig (embed se include) e nasol! Au fost si amenzi de cate 50.000 lei pentru promovare, doar promovare!

Vezi aici kakamaka hd subtitrat + emed = un site de filme.

Care e rostul lui? Sa promoveze filmul prin vanzarea de bilete in cinema? Sau sa ofere o opera piratata pentru un venit (acele mii de pop-ups, reclamele de pe site, etc) ? Eu cred ca este usor de demonstrat in instanta ca scopul principal este acela de a "incasa venituri" pe baza unor opere piratate.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Practic, codul embed este doar un link. Nu se gazduieste nimic fizic, nu se detine opera... Unde este suportul?

In felul acesta nu am mai putea distribui o melodie cu Shakira, nu? Pentru ca e opera lui Shakira Cel ce o distribuie este de fapt youtube, Vevo... etc.

Cred ca mai degraba cei care incarca opera sau gazduiesc pe server sunt de vina, nu cei care dau share unui cod embed (link).
    Absolut perfect ce spui.

Dar! Si dar-ul, de obicei anuleaza toata perfectiunea!

Dar ce spui tu ar functiona in situatia in care nu se fac niste corelari. Spre exemplu, se investigheaza raportul dintre tine si acel "embed" gazduit, evident, de altcineva. Si de aici incepe fun-ul: Poate acel altcineva esti... tot tu!

Sau poate acel altcineva are o relatie contractuala cu tine cum ca iti pune la dispozitie material piratat, in schimbul a [name_it_here]!

Zic sa nu facem pacatul de a crede ca am pus gaura la macaroana prin cod embed si ca asta ne exonereaza de absolut orice responsabilitate. Atunci cand comiti o fapta care e susceptibila de a fi penala, poti sa scabi intr-un singur mod: sa demonstrezi ca, tu chiar daca ai comis-o cu intentie, te aflai in eroare cu privire la caracterul ei vadit ilegal (adica sa platesti un hoster din asta care iti da tie scris ca are drepturile de redifuzare, bla bla. Dar si aici, daca iti da el scris, dar ti le vinde pe 1$... )
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu cred ca ar trebui sa citesti si T&C de la youtube, mai ales referitor la embed.
    In cazul vevo/shakira, youtube detine drepturile de difuzare si iti permite (sa nu, dupa caz) sa faci embed.
    In alte cazuri (las fierbinti), in care nu le detine, cel mai probabil n-a facut nimeni nicio reclamatie INCA. Cand apare reclamatia, dispare videoclipul. Respectiv inainte las fierbinti era pe youtube, acum nu mai e si cel mai probabil cand il pui iti apare o notificare mare cu rosu.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ceva mai multe detalii: Un site de filme i seriale online, sechestrat de procurori

Persoanele care deţin acest domeniu au fost puse sub urmărire penală pentru că ar fi încălcat legea drepturilor de autor, ar fi făcut evaziune fiscală şi ar fi spălat bani.

Prejudiciul ar fi de o jumătate de milion de lei.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serialepenet.ro si serviciul PayU
    De Guess Who în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th June 2012, 19:54
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  3. am fost penalizat?
    De Vicentiu în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th June 2011, 18:33
  4. Am fost penalizat ? sau?