Postat în original de
Mirus
Si daca nu sunt eu "falicitatorul" filmul tot este distribuit prin alte parti, pentru ca sursa/problema nu sunt eu.
Inseamna ca Dailymotion e ilegal. Acolo gasesti sezoane full cu Las Fierbinti, si nu cred ca are vre-un contract cu Pro Tv. Am voie sa pun pe un blog de-al meu filme de pe Dailymotion? De unde stiu eu daca sunt distribuite prin cod embed in mod legal sau nu?
Deci poti pune un cod embed pe un site, iti poti face si promova site-ul, dar nu ai habar de drepturi sau de "termeni si conditii"?
Filmul este si la altii? Asta e o scuza? Adica eu daca sunt hot de masini, de ce sa ma acuze tocmai pe mine politia/procurorul, nu fura si altii? Sa-i prinda pe toti hotii, eu vreau sa fiu ultimul?
Din cate tin minte pe nisa de gambling exista legislatie clara: daca promovezi gamblig (embed se include) e nasol! Au fost si amenzi de cate 50.000 lei pentru promovare, doar promovare!
Vezi aici kakamaka hd subtitrat + emed = un site de filme.
Care e rostul lui? Sa promoveze filmul prin vanzarea de bilete in cinema? Sau sa ofere o opera piratata pentru un venit (acele mii de pop-ups, reclamele de pe site, etc) ? Eu cred ca este usor de demonstrat in instanta ca scopul principal este acela de a "incasa venituri" pe baza unor opere piratate.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.