Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 43

Subiect: Forumul Seopedia - incotro?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@serban
    Atunci de ce mai suntem atat de stricti la regulamente si sensibili la prostiile debitate de cei nou veniti? Tot din obisnuinta? Stiu ca suna ca si cum m-as lega de aspecte irelevante, dar observ ca mare parte din postarile celor relevanti de aici au ca subiect principii, reguli, norme si ...cam atat (Dan, exceptiile nu se numesc degeaba asa). Daca tot ne amuzam, s-o facem ca la carte.

Oameni buni, am invatat multe de la voi, fie ca va cheama Tom, Serban, Dan, Catalin (cel putin doi), Puthre si lista continua. Mi-ar fi placut sa pot sa intoarce acest serviciu, dar nu am nici experienta, nici proiecte care sa ma faca sa fiu o autoritate in domeniu. Si decat sa spun prostii, mai bine invat. Numai ca bancurile si ironiile mi-ar placea sa le citesc in alta parte, nu aici.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @imagini - gesturile din partea mea o sa dispara complet, pentru ca sunt inutile. Si tu si Kidu si Tom aveti aceeeasi aprere - nimic util pe forum. Rezulta ca am scris degeaba. Promit sa n-o mai fac.
    Dan, nu te prinde atitudinea de copil de gradinita caruia i s-a luat jucaria. Esti mult mai matur si analitic decat vrei sa lasi impresia, nu convingi pe nimeni ca doar asta ai inteles din ce s-a discutat.

Si ai dreptate: nu am contribuit nici pe departe cu cat ai contribuit tu. Insa lucrez la un set de "posturi" care inglobeaza experientele mele din ultimii ani. Le voi publica aici cand vor fi gata, in speranta ca vor fi de folos cuiva.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Dan, nu te prinde atitudinea de copil de gradinita caruia i s-a luat jucaria. Esti mult mai matur si analitic decat vrei sa lasi impresia, nu convingi pe nimeni ca doar asta ai inteles din ce s-a discutat.

Si ai dreptate: nu am contribuit nici pe departe cu cat ai contribuit tu. Insa lucrez la un set de "posturi" care inglobeaza experientele mele din ultimii ani. Le voi publica aici cand vor fi gata, in speranta ca vor fi de folos cuiva.
    - pai era tot un exemplu. Despre cat de buna e atitudinea asta de "bai ****, nu mai scrieti pe placul meu, ia sa va critic io nitel, poate va reveniti".

- abia astept sa impartasim experiente, sa citesc despre lucruri noi, intelegi tu.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Hai sa ne plangem in grup ca a scazut calitatea. Pai cine sa scrie? Voi doi scrieti? Daca nu, aveti pretentia de la altii? Tare!
    Eu nu scriu pentru ca nu am pentru cine.
    Nu-mi pot bate joc de timpul meu scriind prea multe undeva unde situatia generala arata cam asa. Asta lasand nostalgia la o parte ca deh, Seopedia este totusi locul unde am invatat cum sa ridic primul site in Google. In cazul in care va intrebati, cam acesta este si principalul motiv pentru care cei mai multi utilizatori care aveau ceva de spus au plecat.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 10th May 2015 la 07:51.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Cu riscul de a mă băga unde nu îmi fierbe oala, am și eu o părere de user nou umil în privința acestui subiect. De fapt, poate așa vă voi ajuta să înțelegeți ce vede un user nou când ajunge pe seopedia.

imagini - după primele câteva posturi am simțit și eu acel ”exces de zel” (dacă pot să-i spun așa), deja mi s-a atras atenția că nu ar trebui să postez, că vezi doamne mă grăbesc la Market, când de fapt posturile mele erau la subiect. Anyway, am trecut mai departe și mi-am văzut de treabă, am cerut și ajutorul dar l-am și oferit în același timp, în limita cunoștiințelor mele.
    În plus, mi s-a părut destul de ciudat faptul că nu am primit nici un răspuns prin PM de la unul din userii vechi... Putea să-mi răspundă și să-mi spună că nu poate să mă ajute, sau orice, dar să nu răspundă deloc... În fine, am trecut și peste asta, de la mine nu va mai primi PM cu siguranță.

Cu toate astea, dacă ești dispus să cauți și să citești ”printre rânduri”, găsești o tonă de informații foarte utile aici, iar eu cred că am învățat pe seopedia mai multe decât am învățat despre site-uri într-o viață. Mai mult decât atât, am fost ajutat chiar prin PM de unii dintre voi, chiar Dan și-a rupt vreo juma' de oră din viață lui să mă ajute, chiar dacă eu eram mai noob și pe această cale îi mulțumesc, mie mi-a arătat că e un om cu caracter.

Acum referitor la bășcălie, eu zic că e utilă. Nu ai cum să faci un forum serios, fără bășcău, care să și atragă! În plus, e mai bine ca userii noi să fie nevoiți să trieze puțin informația, să muncească și ei ceva :p! Iar în felul ăsta userii vechi se mai distrează și rămân pe forum să ne ajute pe noi.

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu nu am decat un blog, nu am afaceri pe internet, si am intrat pe seopedia tocmai din dorinta de a invata sa-l pastoresc cat mai bine. Evident ca am gasit multe informatii utile, despre care habar n-aveam, si am si fost ajutat de cele mai multe ori.
    Insa, desi am acumulat cateva cunostinte in domeniu, inca mi-e frica sa raspund unor intrebari venite din partea unor noi membri (mai nestiutori decat mine), pentru a nu gafa si a fi luat in balon mai apoi

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu cred ca topicul asta se vrea a fi un catalog al experientelor membrilor pe forum. Are rost sa imi spun si eu parerea !? Daca da, haideti si altii ... urmati-ma!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Imagini, daca tot m-ai mentionat printre cei urecheati, o sa imi exprim si eu o umila parere.

In mare masura, da, ai dreptate. Calitatea forumului a scazut dramatic, fata de acum cativa ani. Te intreb insa un lucru: Acest forum sta in 3-5-10 useri vechi? Cumva a devenit o indatorire de serviciu pentru acestia (tom, dan, puthre, etc) sa mentina un standard inalt? Voi ceilalti ce faceti? Ah, da, faceti topicuri despre pescuit, adaugati continut util in marketplace si in sectiunea de bancuri and so on. Ocazional cereti ajutorul in spete care va depasesc. Vorbesc la general, evident.

Hai sa facem un mic exercitiu: sa verificam ce cantitate de informatie utila ai postat tu vs cantitatea de informatie sheruita de cei amintiti de tine. Sau sa verificam cate persoane au fost ajutate total dezinteresat de cei mai sus amintiti. Si asta pe timpul lor, timp care, ca si in cazul tau, costa bani.

Ca fapt divers, stii ce faceam aseara, printre bascaliile din topicurile initiate de mybb? Incercam pe PM sa ii explic lui Osc ca a posta in market place este un privilegiu si nu un drept. Si asta cat mai prieteneste posibil. Ca nu a inteles asta, s-a vazut. Iar eu cu ce m-am ales? Cu o jumatate de ora din timpul meu liber pierduta. Intereseaza pe cineva? evident ca nu. Dar hai sa criticam.

Hai sa mai facem un exercitiu, tot asa ca fapt divers: Deschide un thread si roaga-i pe cei pe care i-am ajutat cu diverse de-a lungul vremii sa isi exprime o opinie. Vei avea surpriza sa constati ca sunt cativa colegi in situatia asta. Multi. Am facut asta tot in timpul meu liber, de care nimanui nu ii pasa. Activitatea noastra pe acest forum nu se desfasoara doar public. Da na, asta nu se poate cuantifica. E mai usor sa criticam. Mult mai usor decat sa contribuim cu info utila tuturor. N' est pas?

Si as putea continua, dar ... n-are rost.
    Stau si ma gandesc foarte serios daca nu ar fi bine ca eu, Dan, Puthre, Tom (sa ma scuze ceilalti colegi mai vechi pe care nu i-am amintit) sa luam o pauza de cateva luni, sa ii lasam si pe altii sa se afirme. Iti ridic mingea la fileu. Te bagi?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Salutari

Iti dau dreptate ca a scazut calitatea formului, dar nu cred ca userii enumerati mai sus sunt cauza.

E drept ca scriu de multe ori la misto, dar scriu la misto in topicuri facute la misto (voluntar sau involuntar). Ce parere serioasa poti da cand esti intrebat ce parere ai de-un forum abia instalat? Sau cat costa niste SEO? Sau coborat trepte in SEO? Cred ca problema nu e la cei ce raspund ironic, cat la initiatorii topicurilor.

Nu-s nici dintre cei mai vechi pe forum, nici dintre cei mai noi, dar de bine de rau am ajutat unde m-am priceput si unde a fost o problema reala. Ba am mai ajutat si prin privat, de foarte multe ori moca unde era chestie de 2 linii de cod sau de 10 minute, ca nu m-apuc sa taxez $5. Asa, ca pot si ca nu ma costa mare lucru.

Cu mici exceptii, userii noi n-au venit cu nimic constructiv. Cu mici exceptii nici userii vechi nu mai au interesul sau motivatia sa prezinte teste si sa contribuie, atat timp cat toti cei noi au ca singur scop sa faca 30 de posturi si sa-si vanda serviciul.
    Retired

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Din ce inteleg eu, toata aceasta inflatie de subiecte care nu folosesc nimanui este data de accesul la mirajul numit "Marketplace". Daca acolo este problema, haideti sa ridicam stacheta la un nivel care sa descurajeze din start postarea strict pentru a primi accesul acolo - sa zicem 100-200, sau chiar mai multe posturi. Coroborata cu conditii minime de vechime, reputatie, etc.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?
    De Tom în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 15th January 2015, 09:13
  2. Ce am invatat in 4 luni pe forumul seopedia
    De strike03 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 29th September 2011, 21:15
  3. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 04:11
  4. Forumul SeoPedia, incotro?