Imagini, daca tot m-ai mentionat printre cei urecheati, o sa imi exprim si eu o umila parere.
In mare masura, da, ai dreptate. Calitatea forumului a scazut dramatic, fata de acum cativa ani. Te intreb insa un lucru: Acest forum sta in 3-5-10 useri vechi? Cumva a devenit o indatorire de serviciu pentru acestia (tom, dan, puthre, etc) sa mentina un standard inalt? Voi ceilalti ce faceti? Ah, da, faceti topicuri despre pescuit, adaugati continut util in marketplace si in sectiunea de bancuri and so on. Ocazional cereti ajutorul in spete care va depasesc. Vorbesc la general, evident.
Hai sa facem un mic exercitiu: sa verificam ce cantitate de informatie utila ai postat tu vs cantitatea de informatie sheruita de cei amintiti de tine. Sau sa verificam cate persoane au fost ajutate total dezinteresat de cei mai sus amintiti. Si asta pe timpul lor, timp care, ca si in cazul tau, costa bani.
Ca fapt divers, stii ce faceam aseara, printre bascaliile din topicurile initiate de mybb? Incercam pe PM sa ii explic lui Osc ca a posta in market place este un privilegiu si nu un drept. Si asta cat mai prieteneste posibil. Ca nu a inteles asta, s-a vazut. Iar eu cu ce m-am ales? Cu o jumatate de ora din timpul meu liber pierduta. Intereseaza pe cineva? evident ca nu. Dar hai sa criticam.
Hai sa mai facem un exercitiu, tot asa ca fapt divers: Deschide un thread si roaga-i pe cei pe care i-am ajutat cu diverse de-a lungul vremii sa isi exprime o opinie. Vei avea surpriza sa constati ca sunt cativa colegi in situatia asta. Multi. Am facut asta tot in timpul meu liber, de care nimanui nu ii pasa. Activitatea noastra pe acest forum nu se desfasoara doar public. Da na, asta nu se poate cuantifica. E mai usor sa criticam. Mult mai usor decat sa contribuim cu info utila tuturor. N' est pas?
Si as putea continua, dar ... n-are rost.
Stau si ma gandesc foarte serios daca nu ar fi bine ca eu, Dan, Puthre, Tom (sa ma scuze ceilalti colegi mai vechi pe care nu i-am amintit) sa luam o pauza de cateva luni, sa ii lasam si pe altii sa se afirme. Iti ridic mingea la fileu. Te bagi?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!