O parte din poze sunt postate pe blog.
Din păcate râurile pe care pescuiesc sunt, ca aproape peste tot în România, ultra-braconate, așa că doar o minune mai aduce o captură deosebită în grip sau minciog. Biban american nu este pe râurile din țară, somn tot mai puțin și mai mic ș.a.m.d. (nu fac referire la incintele private, alea-s altă mâncare de pește).
În general pescuiesc la clean (chiar dacă nu e 100% răpitor) și avat, mai rar la știucă și biban.
p.s. în ce ar consta colaborarea?
Mie nu-mi place, e plictisitor si rezultatul e intotdeauna acelasi: prinzi sau nu niste peste.
Caut cu jingle.ro.
Nici eu nu vad rostul pescuitului.
Nici eu nu am reușit să gasesc acea ”plăcere” în pescuit, deși în tinerețe îmi luam de fiecare o dată o undiță la mine atunci când mergeam la cabană / lac, chiar mă trezeam pe la 4-5 dimineața să merg la pescuit (sau nu mă mai culcam deloc)
P.S.: Popa Mihai, chiar dacă nu e treaba mea, să știi că și eu găsesc un pic răutăcioase comentariile tale la cei care nu împărtășesc același hobby cu tine. Este doar o părere și un feed-back![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)