Cateva poze? :) Poate un record la diferite specii: stiuca, biban, salau, somn, biban american, etc...
Te-ar interesa o viitoare colaborare pe nisa asta? :)
Versiune printabilă
O parte din poze sunt postate pe blog.
Din păcate râurile pe care pescuiesc sunt, ca aproape peste tot în România, ultra-braconate, așa că doar o minune mai aduce o captură deosebită în grip sau minciog. Biban american nu este pe râurile din țară, somn tot mai puțin și mai mic ș.a.m.d. (nu fac referire la incintele private, alea-s altă mâncare de pește).
În general pescuiesc la clean (chiar dacă nu e 100% răpitor) și avat, mai rar la știucă și biban.
p.s. în ce ar consta colaborarea?
Mie nu-mi place, e plictisitor si rezultatul e intotdeauna acelasi: prinzi sau nu niste peste.
Nici eu nu vad rostul pescuitului.
Nu trebuie sa-mi ceri tu pareara ca eu sa mi-o dau ;) Cum si tu puteai sa nu scri nimic, si sa-ti vezi de treaba ta pe jingle... asa mi-am dat si eu pareara.
Eu am inchis aici subiectul, ca nu discutam de pescuit ci de curcubee.
Incerca Zumba ;)
Nici eu nu am reușit să gasesc acea ”plăcere” în pescuit, deși în tinerețe îmi luam de fiecare o dată o undiță la mine atunci când mergeam la cabană / lac, chiar mă trezeam pe la 4-5 dimineața să merg la pescuit (sau nu mă mai culcam deloc :)) )
P.S.: Popa Mihai, chiar dacă nu e treaba mea, să știi că și eu găsesc un pic răutăcioase comentariile tale la cei care nu împărtășesc același hobby cu tine. Este doar o părere și un feed-back :)