Cantitate Disponibila: 0
Cantitate Disponibila: 0
Foarte buna bicicleta doar ca ii trebuie un cadru mai inalt, sau pur si simplu ridica scaunul la maxim.Am vb cu cineva care se pricepe destul de bine. Mi-a recomandat asta: Merida Hardy 5 2014
Daca asta nu iti convine, cauta modelele "UMF si Hardy"
Cam atat , eu nu ma pricep.
Merci pentru sfaturi. Am comandat un bicicleta canyon pana la urma, o astept in 2 sapt.
---------------
Asa, acum e vremea sa programam niste ture. Cine se baga si unde vreti?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
felicitari pt primul pas: achizitia
daca nu e deranj foarte mare
un scurt review despre cautari si achizitii se poate?
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Daca de la mine vrei: eu am decis dupa multe cautari si "studii" sa merg pe canyon, cele mai bune biciclete raport calitate-pret. Am stat 1 luna sa ajungaasa e la ei, dar a meritat.
Compara orice configuratie de la ei cu alta marca si vezi cum iese "la bani". Avantajul lor major este ca vand direct din fabrica, costuri mai mici de marketing. Dezavantaj garantia, dar nu e cazul. Ai 14 zile retur fara motiv si 35 euro transport in caz de probleme (daca in ro ai garantia in alta localitate este identic).
Daca comanzi pe firma, scapi si de tva (nu ca ar conta, dar pretul de achizitie e mai mic).
Ultima modificare făcută de Tom; 14th July 2015 la 21:00.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)