Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Recuperare date

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit Recuperare date

o prietena are laptopul "aranjat" de taica-su, nu ca s-ar pricepe in vre un fel in afara de joculete, dar, in acest moment pare ca are win reinstalat sau ceva de genul, nu regaseste documentele, pozele etc care erau pe acolo, a incercat si cu search dupa unele denumiri de fisiere care el stia dar nu sunt de gasit.

Ar merge sa incerce recuperare de date? Ati folosit cumva un serviciu de gen? O recomandare?
    Multumesc

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Exista un soft se numeste RECUVA pe care eu l-am utilizat cu succes de multe ori. Il poate folosi pentru a-si recupera datele.
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    o prietena are laptopul "aranjat" de taica-su, nu ca s-ar pricepe in vre un fel in afara de joculete, dar, in acest moment pare ca are win reinstalat sau ceva de genul, nu regaseste documentele, pozele etc care erau pe acolo, a incercat si cu search dupa unele denumiri de fisiere care el stia dar nu sunt de gasit.

Ar merge sa incerce recuperare de date? Ati folosit cumva un serviciu de gen? O recomandare?
    Multumesc
    Am colaborat foarte bine cu python.ro - recuperează cu succes date de pe discuri defecte.
    Nu stiu insa in ce masura mai pot recupera date dupa ce discul a fost rescris.
    .:|:.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

Multumesc
    Da, chiar daca a formatat partitia respectiva. Recuva am folosit si eu, si e ok. Mai era unul bun, dar am un lapsus acum. Daca-mi amintesc, revin.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Da, chiar daca a formatat partitia respectiva. Recuva am folosit si eu, si e ok. Mai era unul bun, dar am un lapsus acum. Daca-mi amintesc, revin.
    Recuva si eu, dar si servicii specializate. Recuva recupereaza daca nu e scris peste (cum zice gupi), iar la firme se recupereaza mult mai bine, dar la costuri maricele. Daca vrei iti zic unde le duc eu (am talent la sters).
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Am utilizat:
    - acum 2-3 ani: Hard Drive Data Recovery Software. Free Download Disk Data Recovery Tool - EaseUS Data Recovery Wizard Professional
    - pe vremuri: stellar phoenix.

Cum spunea si gupi, zona care a fost rescrisa (noua instalare de win si programe, copierea altor fisiere) ... c' est la vie.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Experiența personală în recuperare date pe propriile suporturi (hard-disk / USB / memorie SD) a fost o serie de lungi frustrări (timp / efort să găsesc programe), și niciun succes. Am încercat, în diferite ocazii, să folosesc software, fără niciun succes, ever.

Nu înseamnă că nu poți reuși, îți zic că am încercat în repetate ocazii să recuperez date singur și nu am reușit vreodată.

Eu personal aș duce suportul la firmă specializată. Poți încerca, dar e posibil și să pierzi timpul degeaba.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Recuva si eu, dar si servicii specializate. Recuva recupereaza daca nu e scris peste (cum zice gupi), iar la firme se recupereaza mult mai bine, dar la costuri maricele. Daca vrei iti zic unde le duc eu (am talent la sters).
    Eu si dupa ce am rescris am recuperat date, nu toate, dar destule importante pentru mine. Difera de la caz la caz, oricum, nu-i ceva stas.

@Serban - Mi-am adus aminte, e vorba despre: Hiren's BootCD - Wikipedia, the free encyclopedia (contine diferite tool-uri pentru recuperarea datelor; e munca migaloasa, dar poate da roade, cum mi-a dat mie).

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Daca a apucat sa formateze partitia C iar acolo se aflau informatiile, sunt sanse reduse sa mai recupereze ceva, mai ales ca s-a suprascris peste respectiva partitie.

Ar putea sa incerce utilizarea unor softuri de recovery insa ele nu trebuie instalate pe partitia unde se aflau datele, suprascriind la randul lor ceea ce se doreste a fi recuperat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Daca a apucat sa formateze partitia C iar acolo se aflau informatiile, sunt sanse reduse sa mai recupereze ceva, mai ales ca s-a suprascris peste respectiva partitie.

Ar putea sa incerce utilizarea unor softuri de recovery insa ele nu trebuie instalate pe partitia unde se aflau datele, suprascriind la randul lor ceea ce se doreste a fi recuperat.
    Da, de retinut, ca eu am uitat s-o spun.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. recuperare site
    De helyos în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th October 2012, 10:07
  2. Recuperare domeniu .ro
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th September 2009, 17:54
  3. Recuperare datorii de la datornici
    De mike07 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th April 2009, 06:30
  4. program recuperare date
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th July 2008, 11:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •