Pentru un deal efectuat via e-mail sau PM pe forum in care partile au cazut de acord asupra conditiillor de desfasurare a intelegerii, dar dupa ce una din parti si-a respectat partea de intelegere si cealalta nu, cum ati proceda pentru a va recupera partea din intelegere care nu a fost respectata?
Caz concret: intelegere efectuata cu un membru de pe forum, afisarea link-ului dorit de el pe site, expirare perioada de afisare conform intelegerii, probleme in efectuarea platii. Am incercat sa il contactez si sa ii aduc aminte de plata, persoana in cauza ignora cu desavarsire inclusiv mesajele publice care i se adreseaza si nu raspunde nici la mesajele private.
Cautand un pic pe net am aflat ulterior ca atat el cat si site-ul pe care il promoveaza nu sunt tocmai parteneri de incredere cu care sa faci un deal. Imaginea le este afectata din ce am citit in comentariile de pe diverse alte forumuri. Din pacate cautarile le-am facut dupa si nu inainte pentru a cunoaste cu cine am de-a face.
As dori sa intreb pe cei care au mai trecut prin situatia asta ce ati facut, pina unde ati mers pentru a va primi partea materiala sau partea din intelegere care nu a fost respectata. Sau ce ati face, pina unde ati merge pentru ca intelegerea sa fie respectata de ambele parti.
p.s. Sper ca si prin acest post, persoana in cauza sa isi dea seama ca atitudinea pe care o adopta e una gresita.

Răspunde cu citat