Pagina 12 din 25 PrimulPrimul ... 2101112131422 ... UltimulUltimul
Rezultate 111 la 120 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

ETA, IRA, Mafia Siciliana!
    Pe langa faptul ca IRA, ETA si mafia siciliana sunt formate din membri credinciosi, iar lupta lor n-are pic de legatura cu vreo credinta, iti ceream detalii despre lupte IN NUMELE ATEISMULUI. Adica un echivalent al luptei in numele lui Allah. Adica si iliescu e ateu, si stalin a fost ateu, dar nu au luptat IN NUMELE ATEISMULUI, cum lupta credinciosii in numele religiei, in numele zeului lor.
    Intelegi diferenta?

Da link la Coran, sau la Biblie unde spune sa omori. Nu povesti si interpretari.
    Dacă se va găsi în mijlocul vostru, într-una din cetăţile voastre, pe care Domnul, Dumnezeul vostru, vi le dă, un bărbat sau o femeie care să facă ce este rău înaintea Domnului, Dumnezeul vostru, încălcând legământul 3 şi care să meargă să slujească altor dumnezei şi să se închine lor – la soare sau la lună, sau la toată oştirea cerurilor – contrar poruncii mele, 4 de îndată ce veţi lua la cunoştinţă şi veţi afla lucrul acesta, să cercetaţi bine. Dacă este adevărat şi se dovedeşte că această faptă rea s-a săvârşit în Israel, 5 să-i aduceţi la porţile cetăţii pe bărbatul acela sau pe femeia aceea care a săvârşit această faptă rea şi să-i omorâţi cu pietre. 6 Cel vinovat de moarte să fie omorât pe baza mărturiei a doi sau trei martori; să nu fie omorât pe baza mărturiei unui singur martor. 7 Mai întâi martorii să arunce cu pietre în el ca să-l omoare şi pe urmă întregul popor. Să nimiciţi astfel răul din mijlocul vostru.

https://www.biblegateway.com/passage...7&version=NTLR

Din coran:

Allah is an enemy to unbelievers. - Sura 2:98
    On unbelievers is the curse of Allah. - Sura 2:161
    Slay them wherever ye find them and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution is worse than slaughter. - 2:191
    Fight against them until idolatry is no more and Allah's religion reigns supreme. (different translation: ) Fight them until there is no persecution and the religion is God's entirely. - Sura 2:193 and 8:39
    Fighting is obligatory for you, much as you dislike it. - 2:216
    (different translation: ) Prescribed for you is fighting, though it is hateful to you.
    O believers, take not Jews and Christians as friends; they are friends of each other. Those of you who make them his friends is one of them. God does not guide an unjust people. - 5:54
    Make war on them until idolatry is no more and Allah's religion reigns supreme - 8:39
    Fight those who believe neither in God nor the Last Day, nor what has been forbidden by God and his messenger, nor acknowledge the religion of Truth, even if they are People of the Book, until they pay the tribute and have been humbled. - 9:29 (another source: ) The unbelievers are impure and their abode is hell. (another source: ) Humiliate the non-Muslims to such an extent that they surrender and pay tribute.

Ar mai fi, dar umplem topicul de porcarii.
    Trust, but verify.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Si sigur, o sa spui ca nu se mai aplica, ca e scos din context ca blabla.
    In realitate, chestiunile chiar se aplica, in cazul musulmanilor se aplica azi, dupa cum vezi ca cei care se ghideaza doar dupa coran au facut un stat islamic, altii lupta pe cel putin alte doua froturi fix pentru cauzele astea.
    Cei care se ghidau dupa biblie (fara alta educatie) o faceau acum cateva sute de ani, probabil ai auzit de inchizitie, de cruciade si de alte razboaie religioase (fond sau forma).
    Trust, but verify.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Din coran:

... - Sura 2:193
    Mai sus am spus parerea mea despre 2:193

Citeste de la 190 la 193.

190. Luptati pe calea lui Allah împotriva acelora care se lupta cu voi, dar nu începeti voi lupta, caci Allah nu-i iubeste pe cei care încep lupte!

191. Omorâti-i unde-i prindeti si alungati-i de acolo de unde v-au alungat!
    Iar schisma(145) e mai rea decât omorul. Dar nu luptati împotriva lor aproape de Moscheea Al-Haram(146), doar daca ei se lupta cu voi în ea. Iar daca lupta împotriva voastra, omorâti-i, caci aceasta este
    rasplata celor fara de credinta!

192. Daca, însă, ei contenesc, atunci Allah este Iertător, Îndurător
    [Ghafur, Rahim].

193. Luptati-va cu ei pâna ce nu va mai fi necredinta si credinta va fi numai în Allah! Dar daca ei contenesc, atunci nu mai exista vrajmasie, decât împotriva celor nelegiuiti.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Iar am deviat de la subiect!

Discutam cum ne educam copii cu "arta" celor de ce Charlie hebdo nu daca e ok ca au fost omorati.

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Si sigur, o sa spui ca nu se mai aplica, ca e scos din context ca blabla.
    Te intrebasem de Noul Testament! Uite aici!

Si iar ma repet, deviem de la subiect, comparam deja scrieri de acum 2-3 mii de ani cu stiinta de azi, etc. Prima postare era strict legata de caricaturi.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 10th January 2015 la 16:09.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Te intrebasem de Noul Testament! Uite aici!

Si iar ma repet, deviem de la subiect, comparam deja scrieri de acum 2-3 mii de ani cu stiinta de azi, etc. Prima postare era strict legata de caricaturi.
    Si vechiul testament nu mai e al crestinilor? Pai ce facem cu adam si eva, cu potpoul, cu toate pildele, cu cele 10 porunci? Ce zice Isus? Ca a venit sa schimbe legea, sau s-o intareasca?

Iar despre caricaturi, nu le lua pe sarite, am pus link la un numar intreg. Ca stiu ca daca aleg pe sarite doar ce ai spus tu prin topic, pot ajunge la concluzia ca esti un extremist fanatic.
    Trust, but verify.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    Mai sus am spus parerea mea despre 2:193
    Si eu am spus ca parerea ta este contrazisa de ISIS (sau cum ii mai spune), de islamistii din Yemen, Somalia, Nigeria, Afganistan etc etc.
    La fel cum si toate cacaturile din biblie erau luate adliteram de tot felul de cretini acum cateva sute de ani.

Adica pacea dintr-o religie nu este data de cartea sfanta, ci de cat de evoluati social sunt credinciosii si de cum interpreteaza ce scrie acolo. In cazul tau si al medicului respectiv, mi se pare normal sa gasesti partea buna a lucrurilor, chiar intr-un text foarte discutabil care vorbeste despre crime. Daca erai needucat, ma cautai cu un kalasnikov.
    Trust, but verify.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Iar am deviat de la subiect!

Discutam cum ne educam copii cu "arta" celor de ce Charlie hebdo nu daca e ok ca au fost omorati.
    A zis cineva ceva de educatie?

Dar, uite, hai sa ne educam copiii cu versete din biblie. Ce zici? Esti de acord? Cuvantul Dumnezeului tau trebuie respectat intru totul, nu?
    1) Timotei 2:12

2) Samuel 15:3 - iata-l pe Dumnezeul tau, ucigasul de copii!

3) Psalmi 137: 9

4) Cartea Regilor, 24

5) Petru 2:18

6) Efeseni 5:22

7) Proverbe 6:17 - dar stai, nu cumva Dumnezeu ordona omorarea copiilor in Samuel 15:3? Este dumnezeu bipolar?

8) 1 Corinteni 6 - ia uita cata iubire e aici. Cine s-a masturbat vreodata o sa sfarseasca in iad, nenorocitul!

9) Geneza 19

Vrei sa continui?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    26

Implicit

Si eu am spus ca parerea ta este contrazisa de ISIS (sau cum ii mai spune), de islamistii din Yemen, Somalia, Nigeria, Afganistan etc etc.
    Eu nu cred ca religia e de vina pentru crimele extremistilor. (ca fiecare criminal cauta o motivatie/scuza in religie, nationalism, gelozie etc ... este alta discutie)

Dovada e ca membrii ETA nu cred ca au treaba cu vreo religie si totusi au comis atentate.

Probabil ca daca s-ar eradica bolile mintale numarul extremistilor ar scadea considerabil.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pai nu TOATE crimele sunt comise in numele religiei.
    Evidentiam faptul ca exista crime si razboaie in numele religliei si ca NU exista in numele ateismului sau stiintei.

Daca te uiti in istorie, foarte multe razboaie au fost duse in numele religiilor, nu e vorba doar de o intamplare ca sa trecem peste.
    Stiu, e confortabil sa dai vina pe boli psihice, asa fac credinciosii in cazul homosexualilor, spun ca sunt bolnavi si ii "trateaza".
    Dar cred ca e vorba de mult mai mult, cred ca e vorba de indoctrinare, spalare pe creier, de o educatie religioasa de care noi, ca sa nu avem astfel de probleme, trebuie sa ne ferim.

Ai idee de vreo organizatie extremista in Romania? Ai auzit de vreuna? E cumva religioasa?
    Trust, but verify.

Pagina 12 din 25 PrimulPrimul ... 2101112131422 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •