Si cat plateate o pensiune pentru a fi in TI? Se plateste doar pentru listare, nu?
"Se merita" in in functie de ce te astepti de la nisa.
Te poti bate cu TI? Cu siguranta DA. Te poti bate cu booking? Cu siguranta DA. Poti face multe, dar totul se rezuma la "se merita".
Daca prin "se merita" inseamna ca esti dispus sa investesti si sa astepti 2-3-4 ani pt profit, iar acel profit sa fie raportat la ceea ce ai putea face in acelasi timp. Ar trebuie sa gandesti un astfel de proiect pe termen lung, pentru ca necesita timp.
Daca in 4-5 ani, ajungi sa ai un profit de X, apare intrebarea. Puteai oare in acesti 4-5 ani sa ai un proiect pe alta nisa care sa genereze un profit > X?
Daca da, atunci nu merita.
Daca nu, atunci sunt sanse sa merite.
Eu consider ca nu merita un proiect de genul asta. Merita daca ti-ai propus sa castigi o suma mai mica, dar pe o nisa speciala (ex: croaziere, sau cazare pe un singur oras/regiune). Dar daca poti dezvolta un proiect la fel de bun, pe alta nisa, iti recomand oricand "alta nisa". Problema cu "clientii = propietarii" nu o sa dispara prea curand (5-15 ani).
----------------
Cand o sa auzi fraza asta, o sa intelegi mai bine: " va rog sa scoateti pensiunea de pe site, pentru ca ne suna lumea"!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am inteles-o, multumesc.
Imi cer scuze de exprimare dar acel George Brezoi este idiot.
Ideea este că e mult mai simplu să controlezi 100 de site-uri, decât câteva mii de structuri de cazare. Plus că nu poţi să intri la oameni în curte. Noi avem lista cu unităţile clasificate şi vedem acolo dacă structurile care apar pe site-uri sunt şi pe listă", a explicat Brezoi.
Daca au liste de ce nu-i amendeaza direct pe cei cu unitati de cazare fara autorizare sau ce naibi le trebuie?
Este incredibil cata prostie exista in guvernul ala. Daca iei pe cineva care a dat la sapa toata viata gaseste solutii mai bune.
Sau, va urma o procedura rapida de "clasificare" pt. tot boboru', in schimbul unei modeste taxe...
Parerea mea e ca nu prea, mai ales ca sunt destule site-uri in piata cu vechime, plus ca mai apar legi noi "" Portalurile de turism vor fi amendate dacă promovează structuri de cazare neclasificate"":
Portalurile de turism vor fi amendate dacă promovează structuri de cazare neclasificate - Mediafax
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)