Citat Postat în original de puthre Vezi Post
Windows XP nu va mai fi suportat din Aprilie. Asta inseamna ca toate gaurile de securitate gasite pana cum si neexploatate inca vor incepe a fi exploatate incepand cu Aprile pentru ca incepand de atunci nu vor mai fi astupate de nimeni.
Plusez si eu cu o alta informatie.
Nu numai ca vor apare probleme de securitate dar nici nu vom mai gasi programe si aplicatii pentru el.
Imi aduc aminte cand a expirat suportul pentru XP sp2 foarte multe din aplicatii nu au mai fost compatibile cu xp sp3 .
Browsere, yahoo mess, codecuri, si alte aplicatii.
Daca nu au fost campatibile aceste programe cu o versiune inferioara apropiata credeti ca noile programe compatiblie win7 sau 8 vor mai functiona pe sp3?

Apropo acum am duc la un amic sa ii instalez niste driveri si cateva aplicatii pe un laptop mai vechi.
Sistemul lui nu suporta prea bine versiunea xp sp3 ci doar sp2 .
Actualul sistem a fost reinstalat in urma cu doar o saptamana doua si sa si virusat acum ma cheama sa il instalez din nou programe si aplicatii vechi salvate pe dvd-uri in urma cu foarte mult timp.
Nu prea imi vine nici sa ma duc, m-am saturat sa ma plimb pe drumuri.
Nu cred ca va folosi mai mult de 2-3 saptamani actualul sistem si iar va avea probleme, iar ma iaduce un virus pe vreun stic care ii face praf sistemul.