Am o problema cu un stick. Memoria acestuia e de 16GB, iar laptopul meu arata ca are 600 si ceva de MB. I-am dat si format si degeaba. Stie cineva ce se intampla?
Am o problema cu un stick. Memoria acestuia e de 16GB, iar laptopul meu arata ca are 600 si ceva de MB. I-am dat si format si degeaba. Stie cineva ce se intampla?
Ai incercat sa-l testezi si pe alt calc? Doar la tine arata asa?
Signatura lipsa
Da, am testat si la alt laptop si la fel.
L-ai luat cu 10 lei?
Daca l-ai folosit pe dispozitive/calculatoare care nu aveau windows, este posibil sa fi fost partitionat si sa aiba un sistem de stocare a datelor diferit de cele cunoscute de windows. Adica, sa aiba o partitie in fat 32 si alta in ext3, de exemplu. Incearca sa-l formatezi in fat32 cu un program pentru asta (nu din windows). ar trebui sa mearga MiniTool partition wizard care are o versiune free.
Daca a functionat pana acum la capaciatea lui initiala, inseamna ca o parte din meoria interna da rateuri. Da si tu cu un partition manager peste el si vezi cum il vede. Daca tot de 600MB, sigur controlerul intern numai poate accesa decat capacitatea respectiva. Si in cazul acesta, tine cont ca nici pe cei 600MB nu mai poti fi sigur.Fa un test sa vezi daca mai scrie citeste informatia fara erori Eu am patit-o!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)