6. Numarul intrebarii era 6. Cu toate ca ma luati la misto si nu inteleg de ce, va voi raspunde, dar nu voi argumenta: lasati lunga unghia stanga de la piciorul dreapta-spate. E cel mai sanatos dpdv SEO.
6. Numarul intrebarii era 6. Cu toate ca ma luati la misto si nu inteleg de ce, va voi raspunde, dar nu voi argumenta: lasati lunga unghia stanga de la piciorul dreapta-spate. E cel mai sanatos dpdv SEO.
Trust, but verify.
7. Ma intereseaza sa stiu daca metoda SEO de tip buchet functioneaza [adica sa creez articole de 200-300 de cuvinte in care sa inserez 4-5 linkuri]. Totodata as dori sa-mi deschid un site de anunturi gen varu' si din cate am auzit este bine sa ai in numele de domeniu cuvantul cheie in consecinta ma gandeam sa cumpar domeniul anunturianunturianunturi.ro
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
8. De ce incercati sa induceti lumea in eroare prin titluri de genul doar pentru a obtine un click?
Scrie clar 258 de intrebari si raspunsuri despre SEO si abia sunt 7.
Va multumesc si va urez santate
Retired
258 = 257 + 1. De la ce vine acest 1?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
9. detin domeniul lacatulchinezesc,ro. cate cuvinte cheie trebuie sa folosesc in fiecare articol ca sa-l descui? dar ca sa-l stric? multumesc anticipat!
10. Ca de obicei d-l Dan are doua tipuri de initiative:
a) cele cu 257 si 258
b) de tip SEO 2013 checklist
Care e urmatoarea postare de la pct b?
Nu mai CAUT content writer
Multumesc foarte mult colega, pentru raspunsuri. Ma ajuta foarte mult, pe mine si mai ales pe ceilalti in lipsa de timp si chef.
Nu sunt totusi convins de punctul 4. MOZ este un indicator fals in 90% din testele mele. O "deviatie" de +-2 este enorm cand vorbim de PR. PR7 fata de PR5 este un fel de Audi q7 fata de Dacia Duster. As dorii, daca se poate, alt raspuns.
Foarte buna intrebarea ta, chiar nu ma asteptam la o intrebare asa de buna si bine venita. O sa incerc totusi un raspuns.
Domeniu anunturianuturianunturi.ro, daca nu are PR fake, este un domeniu bunicel. As recomanda totusi anuntatianuntul.ro, mai scurt, mai curat, mai brandabil si mai ales cu PR 8. (sau anunturivere.ro si poate anuntavarule.ro, ambele foarte bradabile, din gura-n-gura: Anunturi vere! si "anunta varule", strigate pe la blocuri, cu fac baietii tuciuri cu "fier vechi", etc. Just think about it!)
Indiferent de alegerea ta, trebuie sa te astepti sa "rankezi" pe cautari gen: [].,/%#@*, (sau combinatii de N luate cate 7) si mai ales pe "unt", "an", "anu'", "rian", "nunt", etc. Tocmai pentru ca astfel de cautari genereaza un trafic foarte mare, consider ca nisa si domeniul sunt foarte bine alese.
Buchetele functioneaza foarte bine, indiferent de tip sau okazie, deci da-i bataie varule.
Succes, te pupa tata!
Un simplu CTRL+A, ti-ar fi oferit intreg titlul, care este ? Este: doar 258 de intrebari si raspunsuri despre SEO si gata cu glumele tari si smecheria, m-am saturat de/cu/si voi! Ma apuc de apicultura si cine vrea sa invete seo sa vina la mine la schit, pe varful omu!.
69.1 Cu placere.
. Sau ce are chef dan, cand vor muschii lui! Ce atat/a "mistocareala" si "latrat", scrieti fratii mei pescari, ce vreti, cum vreti, cand vreti, negative oricum primiti. Hai la afiliere!
-----------
A.m.r 248.
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd January 2014 la 19:51.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)