Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Ajutor de/pentru Mos Craciun

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Dan, tu ai lasa un iPad pe mana unui copil de 11 ani? Parca totusi, pentru aceasta varsta nu se justifica un gadget atat de scump.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

chiar nu-mi permit un iPad pt copil, mai ales ca daca-l scapa din greseala pe jos, tot se sparge.
    cu laptopul am luat teapa pentru ca am facut greseala sa-l iau la mana a doua de la un necunoscut, altfel era de firma (cca. 4000 lei unul nou). n-am vrut sa dau 1200-1500 lei pe un noname nou, din comert. chipset-ul video s-a dezlipit de pe placa de baza dupa 2 zile, iar dupa ce mi l-au relipit (reball sau cum naiba se zice) meseriasii de la un service, a mai mers inca 7 zile, iar acum stau si ma uit la el...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Da, asta e marea problema la laptopuri. Apar mai frecvent atunci cand sunt suprasolicitate termic.
    Puteai sa-l iei si de la cel mai bun prieten si sa se intample treaba asta.

La tablete sunt alte probleme care apar frecvent.
    1. Ecranul spart. Nu vei gasi un service unde sa inlocuiesti ecranul unei tablete. Deci, pentru un copil se merita sa iei o tableta atat de ieftina incat sa o arunci daca ii sparge ecranul.

2. Memoriile NAND Flash de calitate indoielnica pica foarte usor si nu toti producatorii ofera online suport pentru rescrierea memoriei si va trebui sa duci tableta in service daca ai astfel de probleme. Totusi, Allview, E-boda si Vonino ofera update-uri frecvente de software. La Revo R80, cea de care ai zis tu, sunt deja doua update-uri de firmware, ultimul chiar de luna asta.
    Nici la resigilate nu o prea vezi ... Cred ca e OK!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@haiduc - eu la ipad mi-am luat o husa oarecare, sa il pot tine pe masa inclinat asa, ca pe laptop. In husa aia a cazut de la tot felul de inaltimi in toate pozitiile si pe toate suprafetele. Ultima data de la vreo 2 metri, direct pe gresie. Vreau sa zic ca nici convorbirea pe skype nu s-a intrerupt. Fireste, nu e o garantie ca nu se va intampla nimic rau cu alte ipaduri, dar pretul nu reflecta strict brandul, ci si calitatea materialelor, support, software etc.

Termenul de "scump" este relativ, pentru ca satisfactia pe care o ai cand utilizezi un produs de calitate este alta fata de folosirea unui produs din gama low-cost. Si pana la urma ar trebui sa te gandesti si la scopul final, la utilitate, la cat dureaza experienta pe care ti-o ofera un produs. Din cate stiu, la tabletele ieftine, se face cel mai des rabat la calitatea ecranului. Care este singurul lucru prin care tu interactionezi cu dispozitivul.

In fine, inteleg motivele tale, n-o sa incerc sa te conving sa ai brusc buget pentru ceva ce n-ai in plan. Dar ai cerut recomandari si mi-am spus si eu parerea
    Trust, but verify.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

eu am avut evolio si la uz intensiv se bloca ecranul, dar la uz moderat merge bine si tine bateria mult

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 5$ paypal pentru un mic ajutor
    De emanuel în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th October 2013, 21:24
  2. Ajutor pentru un test SEO
    De lovelife în forumul Teste
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 24th March 2012, 23:45
  3. Ajutor pentru blog
    De midanius în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3