Romania este tara in care si daca vrei sa faci ceva legal, nu esti lasat. Sa va explic: de mai bine de 3 saptamani sunt in negocieri cu un individ pentru a prelua operele sale si a le afisa pe site-ul meu. Operele sunt publice, au cod de embeded tot absolut, puse pe youtube. Problema este ca in conformitate cu legea Romana, (legea 8/1996 privind drepturile de autor) si daca el le face publice eu nu am voie sa le afisez pe site fara acordul lui scris. De 2 zile am un acord partial de preluare a operelor, insa acesta nu le mai posteaza si nici nu raspunde la intrebarea: "Cat vrei sa-ti platesc pentru a le afisa pe site? ". Avem lege (evident, de tot rahatul), dar nici daca vrei sa te supui ei nu esti ajutat/lasatUitasem sa mentionez ca, concurenta preia linistita aceste opere si le afiseaza pe site-ul lor, fara sa fie embeduite sau luate de pe canalul autorului.

Uitasem sa mentionez ca, concurenta preia linistita aceste opere si le afiseaza pe site-ul lor, fara sa fie embeduite sau luate de pe canalul autorului.
Răspunde cu citat