Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cursuri IT / Facultate / Sfaturi

Vizualizare arbore

Kriss este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Question Cursuri IT / Facultate / Sfaturi

Salut, doresc si eu cateva pareri/sfaturi, ce Facultate\Cursuri\Postliceala credeti ca ar fii mai bine sa fac.
    Anul acesta am luat Bacul si mai am cateva zile sa ma hotarasc unde sa ma inscriu asa ca am zis sa cer o parere si aici pe forum.
    In mare parte toti imi spun sa fac ce imi place, dar trebuie sa ma gandesc si la partea financiara, daca exista cerere de munca in domeniul pe care il voi alege sau daca ma voi descurca.
    Mi-ar place sa fac o facultate de sport, imi place box-ul mi-ar place sa il practic am avut ceva tangente dar nu am avut posibilitatea sa cotinui(daca ma inscriu la facultate o sa pot sa ma inscriu si la box) pe langa asta practic si culturismul (nu de performanta). In rest nu stiu ce JOB a-si putea sa am facand facultatea de sport Antrenor,Prof de Sport (dar nu stiu cat de multumit voi fii pe plan financiar)
    Am terminat liceul in turism calificare Tehnician in Turism.
    Problema este ca am trecut prin liceu "ca gasca prin apa" deci la matematica sunt 0
    Ma gandesc sa ma inscriu la Facultatea de Informatica Ovidius, fiind singura din Constanta cu acest profil, cei care a-ti trecut prin asta, ce credeti o sa ma descurc, e greu? avand in vedere ca eu nu stiu pic de matematica. [multi imi spun ca merge cu bani la examene]
    Eu nu ma bazez prea mult pe ce o sa invat in facultate, multi imi spun ca doar 20% din ce se preda acolo o sa ma ajute pe viitor, vreau mai mult sa fac o facultate in domeniu pentru ca ma va ajuta la angajare diploma obtinuta.
    Tot ce stiu legat de IT am invatat singur din pura pasiune si curiozitate: (Wordpress/Joomla/SEO/MySql/instalare software/ceva editare video/promovare online si alte lucruri care tin de componentele externe ale unui PC)
    Ma gandeam ca ar mai fii o ideie sa fac doar ceva cursuri/certificari in domeniu dar nu stiu daca imi voi gasii ceva de munca fara o facultate de profil.
    doresc sa fac ceva cursuri/certificari de programare, web design, java, php, CSS...etc dar nu am gasit mai nimic in Constanta, daca stiti unde pot face ceva cursuri serioase in Constanta astept mai multe detalii.
    Sau daca aveti ceva idei legate de un alt domeniu/facultate care merita facute.. sunt deschis pentru orice..
    Alte profiluri unde a-si putea incerca si cred ca este si va fii cerere de oameni pe viitor ar fii:
    Asistent medical generalist (postliceala FEG 3 ani)
    Asistent de farmacie (postliceala FEG 3 ani)
    Analist Programator (postliceala FEG)
    Facultate de constructii (dar si acolo imi trebuie matematica)
    Sau chiar un curs de HairStylist eventual cu timpul sa imi deschid propriul salon (se castiga bine in domeniu si Dartza oricum e pe moarte )

Astept pareri !

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Kriss; 14th September 2013 la 17:26.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cursuri Seo
    De ochiosu în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 6th May 2014, 01:08
  2. Ce cursuri De Management of Risk cunoasteti ?
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th November 2012, 16:03
  3. Seo la facultate
    De costy81gl în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 8th January 2008, 20:06
  4. Cursuri de programator sau/si designer
    De NetraKID în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th November 2007, 12:47
  5. SPAM: Cursuri Aerobic
    De eugen în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd January 2007, 19:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.