Pentru site-uri mari, care consuma multa banda, nu gasesti in Romania un host accesibil ca pret. M-am reprofilat pe extern.
Pentru site-uri mari, care consuma multa banda, nu gasesti in Romania un host accesibil ca pret. M-am reprofilat pe extern.
Boingeanu Ben
@lixor:
Chiar si 5GB trafic / luna poate fi putin pentru un site. Destul de neseriosi ca au suspendat un site pentru un schimb de bannere, mai ales daca in termenii serviciului nu scria ca acest lucru ar fi interzis.
@laufer:
Folosesc BabyCrock de la HostGator si sunt multumit de uptime si de restul (PHP, MySQL). Au fost ceva probleme cu serviciul de gazduire acum vreo luna si ceva, cam in aceeasi perioada cu deface-urile alea de care s-a vorbit si pe la noi - probabil ca rezolvau problemele. Am avut si o suspendare de acces la MySQL datorita unor overloaduri generate de niste query-uri mai complexe, accesate aproape simultan de mai multi vizitatori si/sau boti, dar le-am simplificat, am vorbit cu ei si s-a rezolvat. E normal ca la un serviciu shared hosting sa existe limitari (specificate in termenii de gazduire), altfel ar fi afectati ceilalti clienti (celelalte site-uri gazduite).
revin sa va spun ca azi cind am intrat pe net contul era din nou online si functionabil cu phpadsnew cu tot. si la fel ca si la suspendare niciun mail in care sa mi se spuna de ce
mi s-a parut corect sa aduc aceasta adaugare.
oricum site-ul tot o sa-l mut pt. ca nu vreau sa mai incalc acele conditii de utilizare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)