Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
1GB trafic este extrem de putin, mai ales ca spui ca aveai pana la 50-60 vizitatori simultan - probabil ca a fost vorba de depasirea limitei respective...
a fost greseala mea, de fapt vad ca este 50MB spatiu + 5GB trafic. oricum niciodata nu cred ca am depasit 800MB pt. ca doar serveam ad-urile cu phpadsnew-ul catre un alt site al meu (acela avea maxim 100 vizitatori/ora si niciodata mai mult de 50-60 cereri simultan, si asta doar ziua), deci acolo nu era gazduit nici-un site. motivul deci nu a fost nicio depasire ci doar ca am facut "schimb de bannere" dupa cum s-au exprimat ei.
eu nu gasesc absolut deloc pe site-ul lor termenii si conditiile de gazduire, cind mi-au creat contul in emailul cu datele acestuia trebuia unul din linkuri sa fie catre aceste conditii... dar cel mai mult ma deranjeaza ca mi-au suspendat contul fara sa ma anunte inainte sau macar dupa... avem si noi mici afaceri, investim bani, timp, sentimente... iar pe ei nu-i intereseaza deloc... si o crima cind faci, te aresteaza si-ti spun de ce au facut-o...