Stiti cumva o firma serioasa specializata in inlocuiri parbrize, in Bucuresti?
Multumesc.
Stiti cumva o firma serioasa specializata in inlocuiri parbrize, in Bucuresti?
Multumesc.
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
pe linia lui 11 parca pe soseaua progresul, in dreptul statiei de tramvai Viilor. Astia sunt specializati pe parbrize.. Daca vrei un service bun, iti recomand Contact Auto Service. Acolo imi trimit toti clientii (cei de pe asigurari) si sunt foarte multumiti de ei. Sunt tot in zona, vis-a-vis de statia GPL de pe strada fabrica de chibrituri - autogara filaret.Untitled.png
Merci, stii cumva si numele firmei specializate in parbrize? Mi-e cam peste mana s-o iau pe linia lui 11 pana o gasesc, as vrea sa sun inainte.![]()
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Bre, de ce nu mergi la reprezentanta? S-ar putea sa ai surpriza sa fie acelasi pret.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Roby, la reprezentanta din Romania nu au in stoc (evident dureaza 2-3 saptamani pana cand vine din UK). Data trecuta, fiind in garantie, am asteptat o luna pana cand a venit un geam lateral.
Plus ca, de cand a iesit din garantie, mi-au facut surpriza de a-mi cere 1300 RON pe un bec xenon. Am cumparat un bec similar cu 300 RON. Nu sunt omul care sa se uite la pret cand e vb de calitate, dar tiriac auto sunt exagerati, ma deranjeaza psihic.![]()
Oho, nice
Tot la Tiriac merg si eu de regula (de fapt la Romcar, dar e aceeasi Marie cu alta palarie) , dar nu am avut "norocul" sa ma indoaie in halul asta. Ce este drept, eu merg cu piesele mele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)