Doresc sa postez pentru un cunoscut un anunt de angajare pe site uri de de specialiatete, ma intereseza sa postez acolo unde se uita Brailenii.
Orice recomandare chiar si pe site-uri ce percep taxa este binevenita.
Multumesc.
Doresc sa postez pentru un cunoscut un anunt de angajare pe site uri de de specialiatete, ma intereseza sa postez acolo unde se uita Brailenii.
Orice recomandare chiar si pe site-uri ce percep taxa este binevenita.
Multumesc.
Bestjob
Ai putea incerca aici,e un site destul de vizat in acest domeniu .
Am incercat cu ejob, se pare ca primul anunt este gratuit.
In Weekend am primit 20 de cv-uri, am ramas socat ce cv uri am primit...
Oricum am dat 20 de lei pentru un anunt in ziar,s-a dovedit destul de eficient si aceasta.
Eu am primit pe persoana juridica 3 anunturi silver gratuite de la ejobs, mai jos poti sa vezi cate cv-uri au intrat pentru fiecare in decurs de 30 de zile. Mentionez ca postul era pentru asistent vanzari online, pe Bucuresti si era specificat si salariul (plafonul 200-300 euro).
Data expirarii Aplicanti
01 iul 2013 716
26 apr 2013 1204
18 mar 2013 843
Intradevar foarte multe cv-uri primite nu se potrivesc descrierii postului, ai nevoie de cateva ore sa te uti pe ele, dar ai multe filtre si optiuni, asa ca m-am descurcat pana la urma si am angajat. Nu am de ce sa ma plang de serviciile lor (mai ales ca le-am primit gratis) si chiar nu ma asteptam sa primesc atatea cv-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)