Poate cineva sa mi transfere si mie cativa euro comsote ? Am incercat serviciile de reincarcare online si nu ma "ajuta" ! Pot transfera "euroii" via paypal sau transfer bancar ! Cu cat mai repede cu atat mai bine. Multumesc !
Poate cineva sa mi transfere si mie cativa euro comsote ? Am incercat serviciile de reincarcare online si nu ma "ajuta" ! Pot transfera "euroii" via paypal sau transfer bancar ! Cu cat mai repede cu atat mai bine. Multumesc !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Oltene, te ajut io ca esti om de cuvant in zona de gratuitati.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Rezolvat. De curiozitate, care serviciu de incarcare online nu a mers cu card?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc frumos Sorin.
Am incercat pe :
Reincarcare electronica | Reincarcare cartele | incarcare cartele si http://www.online-prepay.ro problema cred ca era de la 3d secure, nu reuseam sa trec de intrebarea "de baraj" probabil am uitat raspunsul![]()
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Eu am ing homebank,pentru 3 lei pe luna pot plati de acasa tot,inclusiv sa incarc telefoane, sa platesc facturi.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
ca sa nu deschid alt topic...stiti cumva vreun site care sa ofere reincarcare cosmote sigura, cu plata paypal?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
@inscaun: In ce sens buni? ca au cel mai mare pret? Ca trebuie inainte de a vedea cat te costa reincarcarea sa-ti faci cont ca mai apoi sa fii umplut de spam?
Ai direct la ei reincarcare online dar nu cred ca merge cu paypal Formular Reincarcare Cartela Cosmote
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)