27th January 2013, 11:41
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat īn original de
alex.web
Am cumparat de curand undeva la 10 articole si ma gandesc ca 2 dintre ele sa "cumpar" spatiu pe 2 bloguri, 3 dintre ele sa le postez pe directoare de advertoriale (daca stiti ceva directoare de incredere care nu mi-ar face mai mult rau decat bine..). Iar restul de 5 articole sa le postez pe site/blog (pentru continut de calitate..)
As dori sa stiu cum este bine sa fac.. la ce intervale de timp sa le public pentru a nu fi oarecum sanctionat.. Pot fi sanctionat din acest punct de vedere?
In general toata lumea se fereste de directoarele de articole care sunt noi, care nu au pagerank.
Faptul ca are pagerank 0 si are oarecum o vechime poate inseamna cel mai probabil ca este victima unei penalizari.
Intr-un topic de pe forum zilele astea s-a discutat despre astfel de subiecte, majoritatea au ales in dintre PA si PR, insa eu sunt de parere ca are mai fi numarul de backlink-uri, alexa rank unii din factori care influenteaza astfel de alegeri.
Este sfarsitul lunii , peste o saptamana-doua posibil sa se realizeze un update in ceea ce priveste pagerank-ul, eu personal in locul tau as astepta sa se realizeze pagerank-ul(asta desigur daca nu cumva tu cumperi aceste advertoriale special pentru a-ti creste pr-ul la urmatorul update, desi eu m-as mira sa nu le suspecteze goog ca fiind o cumparare pe post reclama , avand in vedere ca update-ul va fi realizat curand.
Totul trebuie sa para cat mai natural.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
27th January 2013, 12:32
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu stie nimeni cand va fi update de PR. Se estimeaza doar pe baza intervalului dintre update-urile anterioare. Oricum, nu doar PR-ul conteaza. Ia cateva articole de pe directorul respectiv si cauta-le in google dupa titlu. Ar trebui sa fie in prima pagina, mai ales daca-i un long tail si nu are competitie f mare. De exemplu, daca ai sa cauti "Rolul benefic al cosmeticelor naturale pentru tenul tau" apare pe 1 articolul din directorul articoleseo.com.
Signatura lipsa