Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Recomandare tableta

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit Recomandare tableta

Salutare,

Cum vara asta ma insor (peste 3 saptamani), nevasta (viitoarea de fapt) mi-a zis ca-mi ia cadou o tableta. Asa, ca sa-mi incante viata.
    Nu stiu insa ce sa aleg.. Nici la bani sa nu fie prea mult (ca am si alte cheltuieli dupa aceea), dar as vrea macar cateva lucruri sa fac cu ea:
    1. sa pot rula filme fara intreruperi, la o calitate buna
    2. sa ma tina bateria ceva, nu sa fiu nevoit sa o bag in priza imediat cum am ajuns la birou
    3. sa aibe GPS pe ea (nu stiu cum functioneaza treaba, dar e neaparat nevoie sa fie conectata la internet?). Merg mult cu masina in timpul programului de lucru si mi-ar fi extrem de utila...
    4. ar merge si o cartela SIM.. Am vazut ceva la emag aseara, dar nu mai tin minte... Pe langa browsing si alte nebunii, aveai posibilitatea de a efectua apeluri vocale. Nu va ganditi ca o sa o tin la ureche. Am casca bluetooth, deci nu e problema, iar tableta oricum o tin in 'gentuta'.
    5. as vrea sa pot utiliza notepad++ sau ceva asemanator, sa ma conectez la server si sa fac eventuale modificari ori de cate ori am nevoie. Cand e nevoie, hop ma conectez si modific un fisier din script.
    6. sa pot utilza suita microsoft office

Ce imi recomandati?
    Va multumesc anticipat.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Google Nexus 7 3G?

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Pentru gps folosesc aplicatia iGo, sunt f multumit. E contracost, cca 250 ron daca nu ma insel, hartile Europei. Nu ai nevoie de semnal de telefon ca sa mearga gps-ul.

Pentru telefon prefer sa folosesc telefon separat, iar pentru server prefer sa folosesc laptopul.

Intre iPad 2 si Samsung Galaxy Note pe Android, imi place mai mult iPad, tine si mai mult bateria. Pe Android s-ar putea insa sa gasesti produse mai avantajoase la pret.

Succes!

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    31

Implicit

Evolio evotab fun - am una si merge ok iar bateria tine in medie 7-9 ore (in specificatii tehnice scrie ca 6 ore), are si gps. Nu este nici prea scumpa.
    O am de un an si nu am avut probleme. Am vazut ca au mai scos Evolio ARIA dar nu stiu nimic de ea.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

ipad v3 sau v4
    Trebuie sa iei varianta 3G ca sa ai GPS, pentru ca cipul de GPS este acelasi cu cel de GSM din cate am inteles.
    Sunt sigur ca gasesti pe stoc ipad3 pe undeva, la preturi decente, iar referitor la calitate nu cred ca are sens sa compari cu evolio si alte alea.

Ti-as mai recomanda, ca alternativa, samsung galaxy note de 10" (sa nu fie cea de 7" ca e cam mica). Pentru simplul fapt ca poti sa iei notite si cu un stylus, nu numai cu degetele. La performante nu stiu cum sta dar presupun ca e pe undeva pe langa ipad.

Daca vrei sa si lucrezi pe ea (pe tableta) in mod serios, exista si tastaturi bluetooth, cea mai ieftina e pe la 100 ron, pe la domo am vazut.
    Nu iti pune prea mari speranta in lucrul efectiv, dar modificari si depanare de urgenta poti face cu oricare. La fel si office, chiar daca nu e de la microsoft, exista alternative serioase si pe android si pe ios.

Bateria la ipad tine fara probleme o zi intraga, cam orice i-ai face. Sub o zi tine doar daca te joci nonstop Real Racing.

PS: Casa de piatra!
    Trust, but verify.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

Implicit

La capitolul baterie, nu cred ca sta careva bine, eu folosesc ipad 4 si sunt foarte multumit, daca ar merge si flash pe el ar fii si mai bine.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Samsung Galaxy Note N8000

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

colegii ti-au dat detalii valoroase, eu iti zic doar casa de piatra las-o-ncolo de tableta o perioada. bucura-te de "luna de miere"
    dam papica la animale. pet shop online.

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Multumesc mult atat pentru sfaturi, cat si pentru urarile de bine.

Problema e ca doamna mea abia si-a schimbat locul de munca si nu prea o sa beneficieze de concediu, decat cele 5 zile legale. Pana plecam in luna de miere, vreau sa-i fac rodajul tabletei. Programul meu este flexibil, stand toata ziua pe mailuri, preluand comenzile de pe site si emitand niste polite, am timp indeajuns sa ma joc cu minunatia de mi-o voi lua.

Inca odata multumesc pentru sfaturi.

Ma gandeam si eu la Galaxy note N8000, l-am urmarit de cand a aparut pe piata.. Sa vedem, oricum o sa-mi iau ceva..

Toate cele bune.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    216
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut,

Ți-aș recomanda o tabletă cu Windows, eu pe asta mă orientez acum.

Dacă știi pe cineva care are drum din State, uite una care e destul de OK, are ecran mai mare decât majoritatea tabletelor, are Windows, costă ~2.000+ de lei (undeva pe acolo, cursul Amazon nu e chiar cursul BNR, e mai dezavantajos). E foarte OK ca preț să iei un produs din State
    Amazon.com: Samsung ATIV Smart PC 500T With AT&T 3G/4G LTE (NO Contract) 11.6 inch Windows 8 tablet With Keyboard Atom Z2760 2GB 64GB MicrosHDMI: Computers & Accessories

Când mi-am cumpărat tabletă, am descris procesul aici:
    Tableta mea cea nouă (

Altfel, dacă ignorăm cerința că vrei Office pe ea, îți zic așa:
    - Nexus 7 are raport preț/calitate excelent.
    - Dacă nu vrei 3G, Nexus 10 e foarte performantă.
    - iPad e printre cele mai performante tablete, ai multe aplicații, nu e 100% customizabilă.
    - Tabletele românești sunt mai slabe la baterie și finisaje, dar sunt foarte OK ca preț.
    - Vezi că de la eMAG poți lua resigilitate și de la Altex poți cumpăra cu voucher, e mai ieftin așa.

Succes.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare
    De alex.web în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th January 2013, 13:07
  2. Recomandare achizitie tableta
    De Marius Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th October 2012, 18:39
  3. Ce tableta sa-mi aleg?
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 12th February 2012, 09:46
  4. Tableta sau Mini Laptop?
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 11th February 2012, 11:51
  5. recomandare
    De sskatiy în forumul Studii de caz