Salutare,
Cum vara asta ma insor (peste 3 saptamani), nevasta (viitoarea de fapt) mi-a zis ca-mi ia cadou o tableta. Asa, ca sa-mi incante viata.
Nu stiu insa ce sa aleg.. Nici la bani sa nu fie prea mult (ca am si alte cheltuieli dupa aceea), dar as vrea macar cateva lucruri sa fac cu ea:
1. sa pot rula filme fara intreruperi, la o calitate buna
2. sa ma tina bateria ceva, nu sa fiu nevoit sa o bag in priza imediat cum am ajuns la birou
3. sa aibe GPS pe ea (nu stiu cum functioneaza treaba, dar e neaparat nevoie sa fie conectata la internet?). Merg mult cu masina in timpul programului de lucru si mi-ar fi extrem de utila...
4. ar merge si o cartela SIM.. Am vazut ceva la emag aseara, dar nu mai tin minte... Pe langa browsing si alte nebunii, aveai posibilitatea de a efectua apeluri vocale. Nu va ganditi ca o sa o tin la ureche. Am casca bluetooth, deci nu e problema, iar tableta oricum o tin in 'gentuta'.
5. as vrea sa pot utiliza notepad++ sau ceva asemanator, sa ma conectez la server si sa fac eventuale modificari ori de cate ori am nevoie. Cand e nevoie, hop ma conectez si modific un fisier din script.
6. sa pot utilza suita microsoft office
Ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat.